Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 39 recepten
We smelten de kazen ! De Sigi's zijn behoorlijk Kaas-minded. Sinds kort is de Truffelkaas niet aan te slepen. De oude Truffel uit Umbrië doet het goed bij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlvoor 4 personen 2 flinke el boter 100 g (verse) zilveruitjes 200 g kastanjechampignons 600 g reepoulet Gemalen peper en zout 2 el bloem 2 jeneverbessen 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 8 grote kipkarbonades, zonder vel (totaal ca. 700 gr) 8 dunne plakjes pancetta of mager ontbijtspek 2 eetl. olijfolie 3 grote[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 kg hazen voorboutjes (hazenvoorlopers) peper, zout, plantaardige olie ui, wortel, knoflook, peperkorrels, laurier,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 30 g boter 2 stengels bleekselderij, kleingesneden 100 g zilveruitjes 1 gele ui, kleingesneden 1 grote wortel, geschild en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 900 gram rundriblappen 25 gr boter 250 gr magere spekreepjes ½ fles stevige rode wijn 1 winterpeen 2 uien 250 gr champignons 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 600 ? 800 g kalkoen (in 4 mooie stukken verdeeld) 60 g spekreepjes 1/2 l rode wijn scheut cognac 1 knoflookteentje 1 sjalotje, fijngesnipperd[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen Wildgoulash voor 500gr.diverse wildstukjes Ingredienten voor de marinade 300 cl.rode wijn 3 teentjes knoflook 1 grote ui 5 gekneusde[...]
Bron: smulweb.nlDe coq au vin die ik laatst bij vrienden at, was zo lekker dat ik een week later besloot het nogmaals te eten. Nu zijn er zoveel recepten dat ik haast door de[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comHoewel het huidige weer het anders voorstelt, het is toch echt najaar. De kalender geeft aan november en dat is tijd voor wild. Niet dat ik dat zelf vaak wild[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comSalade van bietjes en aardappel Hartige taart met bietjes en feta Bietjes. Niet iedereen is er hier dol op in de gekookte variant. En eerlijk gezegd vind ook[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comVrij naar een recept uit een vlaams kooktijdschrift, deze coq au vin. (Ambiance 101 recepten, Lente-zomer special). 1 kip in 8 stukken (of een paar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 5 personen 1 kg. hazenvlees (voorbouten), 1/2 ltr. (wild)bouillon, 500 gr. gerookte spekblokjes, 1/2 gesn. ui, 100 gr. zilveruitjes, 100 gr.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 potten van 250 gram 1 kilo groenten - naar eigen inzicht 1 ui 200 gram bloemkool 200 gram broccoli 150 gram worteltjes 150 gram sperziebonen 150[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nlIngrediënten 1 kleine rode kool (ca. 1 kilo) 2 appels (Elstar) 2 eetlepels appelstroop 1 eetlepel rode - wijnazijn 1 theelepel kaneelpoeder 2 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 hele kip 3 el bloem 30 g peterselie (bakje à 30 g) 2 laurierblaadjes 5 takjes tijm 125 g gerookte spekreepjes 50 g boter 250 g winterpeen[...]
Bron: ah.nl