Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 265 recepten
Ingrediënten Porties : 8 15 gr boter 350 gr spruitjes, schoongemaakt en in tweeën gesneden 300 gr slagroom 20 gr vers geraspte Parmezaanse kaas 1 teentje[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 1/2 rode paprika 100 gram taugé 400 gram kleine spruitjes zout 1 kleine ui 2 teentjes knoflook 1 eetlepel olie mespunt koenjit,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 900g spruitjes, schoongemaakt 20g boter 4 tl zonnebloemolie 150g spek of kant en klare spek reepsjes (of back bacon, snijd ze in korte dikke[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pastinaak in kleine blokjes peper en zout 350 g spruiten gehalveerd 750 g kruimige aardappelen geschild en in kleine blokjes 10 el olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 el olijfolie 2 middelgrote uien (rode of witte) 2 teentjes knoflook 250 g biologische kastanje-champignons 2 el tomatenpuree 2 blikken[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 g runderriblappen 3 grote uien 50 g braadboter 2 theel. bruine basterdsuiker 1 eetl. bloem 4 dl vleesbouillon, uit een pot of van een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 g rundergehakt - 1 ui - 3 worteltjes - stukje knolselderij - 2 eetlepels fijngehakte peterselie - ½ glas bouillon van een blokje -[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel zout 450 gr spruitjes, schoongemaakt en in de lengte gehalveerd 2 eetlepels olijfolie 1 snufje zeezout en versgemalen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 75 g gedroogde abrikozen, fijngesneden 100 g rozijnen 4 el appelsap 2 courgettes, in dobbelsteentjes van 1 cm gesneden 2 kleine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 kg. wildzwijnshaas versgemalen peper, zout 8 ganzenlever medaillons a 40 gram 8 broodcroutons 2 dl. Madeira 5 dl. kalfsfond[...]
Bron: allrecipes.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten 3 varkenshaasjes ((a ca. 200 g), op kamertemperatuur) 3 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook (gesnipperd) 400 g paddestoelenmelange (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g spruitjes panklaar 2 appels (bijv. Elstar) 1 el citroensap 1 ui 25 g boter 1 tl kaneel ½ tl gemalen komijn (djinten) zet alles op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 45 g amandelschaafsel (zakje) 450 g aardappelkroketjes (diepvries) 1 kg spruitjes (zak à 500 g) 450 g varkenshaasjes 3 el vloeibare[...]
Bron: ah.nlGeïnspireerd door onze vakantie in Costa Rica waar Ceviche een traditioneel gerecht is, hebben we dit heerlijke voorgerecht gemaakt. Ingredienten : 1 theelepel[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlvoor 4 personen 1 pakje aardappelpuree naturel en maken volgens gebruiksaawijzig of aardappelen zelf koken, stampen met melk en boter. Roer onderstaande[...]
Bron: smulweb.nlTijd om te oogsten, om te rooien eigenlijk. De aardappels, uien en knoflook zijn gerooid en de opbrengst is super. We tuinieren zoveel mogelijk volgens de[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlvoor 3 personen Wildgoulash voor 500gr.diverse wildstukjes Ingredienten voor de marinade 300 cl.rode wijn 3 teentjes knoflook 1 grote ui 5 gekneusde[...]
Bron: smulweb.nl