Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 464 recepten
Oven aanzetten. Je hand omdraaien. Oké, misschien twee keer …. Bakken. Glaasje vullen. De bank bezetten. Irene en Carlo aan. Nippen. Kijken. Knabbelen.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comAubergine. Het is het soort groente waar je van houdt, of niet. Veel mensen kennen het alleen van de beetje vettige moussaka bij de Griek. Ook lekker, maar[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comOndanks het bere-slechte weer (fleece-shirt en winterjas aan) werd het toch nog een fijn dagje. Heel af en toe glipte er een sprankje zonlicht vanachter het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHet zijn barre tijden. Extra dekens. Winterjas weer aan. De pas aangeschafte, zomerse shirtjes blijven beteuterd hangen waar ze hingen. Er schijnen zelfs[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comRustige dag vandaag. Buiten sombert het; het is kil en nat. De morgen is gevuld met huishoudelijke werkzaamheden van allerhande aard. Vanaf drie uur heb ik me[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comWie legt me uit hoe alles werkt hoe groot het gat is tussen nu en nooit En hoe het komt dat ik nu merk Jij bent weg maar dichterbij dan ooit (Bron: Dichterbij[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comWie van jullie weet er nog hoe de eerste chips smaakten? Die kleine zakjes, met zo’n van donkerblauw papier gevouwen buideltje erbij, waar het zout in[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comUit alle spontane, ontroerende, nostalgische en poëtische reacties op mijn oproep jouw plezier in eten onder woorden te brengen, heb ik op deze Oranje[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comWie in Zeeland woont en kookspulletjes nodig heeft, hoeft maar één adres in zijn TomTommetje te zetten: nl. Brouwerijstraat 4 in Oostburg. Op dit adres is de[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comClafoutis is een luchtig Frans gebak uit de regio Limousin. Van oorsprong is het een zoet nagerecht met kersen, maar ook in Frankrijk kennen ze volop hartige[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHeel lang heb ik gesukkeld met het maken van een goede aardappelgratin. Altijd was hij ofwel te waterig, ofwel de aardappelen waren niet gaar genoeg. En omdat[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIk heb een haat-liefdeverhouding met pompoen. Zodra de eerste exemplaren er zijn, koop ik ze veelvuldig, om na verloop van tijd altijd weer tot dezelfde[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comSinds gisteren heb ik een verhoogde bloeddruk. Dat komt niet zomaar uit de lucht vallen. Ik consumeer graag hartigheden, maar zo zout als gisteren heb ik het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comNa een uitermate prettig verlopen afspraak ergens in West-Brabant, is het dan vandaag toch echt tijd voor een bezoekje aan restaurant Jagersrust te[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com