Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 1622 recepten
Ingrediënten Porties : 4 900 g jonge, nieuwe aardappelen, geschrapt 4 kalfsoesters, à circa 150 g, plat geklopt tot ze circa 5 mm dik zijn 2 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 2 sneetjes oud witbrood 2 el olijfolie 8 sjalotten 2 el boter 100 ml witte wijn 1 el gedroogde tijm 4 kalfsoesters (op kamertemperatuur) 15[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 uien (fijngesnipperd) 2 teentjes knoflook (geperst) 3 eetlepels olijfolie 1 eetlepel tomatenpuree 1 theelepel gemalen kruidnagel 1 blik[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 50 g bacon 2 tenen knoflook 1 ui 2 el olijfolie 4 geroosterde rode paprika's 5 eieren 450 g aardappelblokjes (minidobbeltjes) 1 el verse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 200g conchiglioni rigati (grote pastaschelpen) 1 eetlepel olijfolie 4 plakjes gerookte bacon, grof gehakt 1 kleine ui, gehakt 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 el olijfolie, extra vergine 1 grote ui, fijngesneden 1 teentje knoflook, uitgeperst 300 g hertengehakt 8 jeneverbessen, geplet[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 30 g boter 2 eetl. olijfolie 500 g uien, in dunne ringen 2 theel. fijne kristalsuiker 300 g haasbiefstuk, in plakjes van 2 cm[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 3 eetlepels olijfolie 1 ui, in vieren en vervolgens gehalveerd 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 fles tomatensaus 1.2 liter[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500g ongekookte grote garnalen 3 eetlepels olijfolie 1 ui, fijngehakt Een goed snufje versgehakte peterselie 250ml witte wijn 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 2 courgettes 1 grote ui (gesnipperd) 3 eetlepels olijfolie 1 dikke plak ham ((100 g), in kleine blokjes) 1 bakje hüttenkäse (200 g) 1[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Gepofte aardappelen 4 grote aardappelen (geschrobd) en 15 minuten gekookt 3 middelgrote uien (in dunne repen gesneden) 2 tl knoflookpoeder 3[...]
Bron: smulweb.nlAltijd mooi, dit soort recepten die groente op een originele manier gebruiken. In deze gebakken koekjes (of het Engelse ‘fritters’ – klinkt[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 200 gr gerookte zalm 2 eetl Italiaanse salademix ( met gedroogde tomaatjes , pitten en croutons ) 1 kg asperges 1/2 citroen 2 eetl rucola 2[...]
Bron: smulweb.nlVoorbereidingstijd: 30 minuten plus 1 uur koelen Bereidingstijd: 10 minuten Voor 2 - 4 personen 500 g visfilet zonder vel (kabeljauw, gewoon die uit de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 2 6 trostomaten 6 teentjes knoflook 3 el tijm 1 el fijne kristalsuiker 1 of 2 rode uien 350 gr risotto 150 ml droge witte wijn 500[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Rauwe tonijn Olijfolie Peterselie Koriander Kappertjes Cornichons (kleine augurken) Peper Zout Avocado Citroensap Groene en rode krulsla[...]
Bron: smulweb.nlSmakelijke avondmaaltijd met bruine bonen, aardappelen en vegetarisch gehakt Introductie: Een heerlijke en voedzame maaltijd op tafel zetten is altijd een[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten Porties : 10 85 gram gedroogde shiitake paddestoelen, in plakjes gesneden 960 ml water 600 gram pompoen, in blokjes 2 eetlepels olijfolie 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 5 personen - 1 ½ kg aardappelen (kruimig) - 200 gram gemengde sla - ½ bosje lente ui - ½ bosje peterselie - ½ camembert - 50[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 500 g pompoenvlees - 600 g gehakt - 400 g aardappelen - 2 uien - 1 ei - 2 eetl. room of melk - 2 eetl. olijfolie - 1 eetl. mosterd - 3 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlDit recept is van mijn favoriete receptenschrijfster Florine Boucher . De Franse en Italiaanse keuken zijn haar 'geboortegronden.' Ze heeft vanaf 1988[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 5 eetlepels olijfolie 2 uien (gesnipperd) 1 duopak aardappelschijfjes (700 g) 6 eieren 1 theelepel paprikapoeder 1 zakje verse peterselie (a[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 900 g kruimige aardappelen, schoongeboend 1 grote prei, circa 225 g, in ringen gesneden 2 el halfvolle melk 2 tl grove mosterd[...]
Bron: allrecipes.nlHet onderwerp van het Foodblog even van november is “ rollen, vouwen, stapelen en vullen ”. Het is een super leuke thema, omdat wij volgende maand[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comvoor 4 personen 1 kg vastkokende aardappelen, 5 sjalotjes, 2 el. olijfolie, 2 fijngehakte teentjes knoflook, 2 dl melk, 2 dl blue band finesse voor te koken,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 400 gr verse kabeljauwfilet 8 grote Gamba`s 4 trostomaten 2 uien 4 teentjes knoflook ½ rode paprika ½ groene paprika ½[...]
Bron: smulweb.nl