Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
Ingrediënten Porties : 4 50 gr boter 1 kg stoofvlees, in lange repen gesneden zout en peper naar smaak 2 uien, in stukjes gesneden 1 theelepel gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 5 personen 400 gr (verse) pasta 6 teentjes knoflook 4 eetlepels gehakte platte peterselie 2 eetlepels in reepjes gesneden salie 4 eetlepels olijfolie 300[...]
Bron: smulweb.nlGourmet en heerlijk Frans brood Bij ons thuis is het bijna weer zover: ‘het heerlijk avondje'. En dat bedoel ik ook letterlijk, want met onze inmiddels[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlKnoflook heeft door de eeuwen heen een haat liefde verhouding opgebouwd wat betreft zijn reputatie. Het is bewezen dat knoflook het hart versterkt, maar[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlTsja, van die dingen. Drukte Dikke toch op het verkeerde knopje waardoor een vers blogbericht als sneeuw voor de zon verdween. Pijnlijk, en ik had even[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlJodenhaas, longhaas en bavette zijn volgens Jeroen Meus en slagers die het kunnen weten een van de beste stukjes rundvlees die bestaan. Het zijn biefstukken[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 350 g groene en witte tagliatelle 2 eetl. plantaardige olie 350 g magere hertenfilet of -biefstuk, in smalle reepjes 1 ui, in[...]
Bron: allrecipes.nlVOOR BOBOTIE 1 e tamarinde peul in een beetje warme wijn geweekt en pit verwijderd erna 285 ml fruitig rode wijn 3 kg goeie kwaliteit mager rundergehakt[...]
Bron: smulweb.nlVOOR BOBOTIE 1 e tamarinde peul in een beetje warme wijn geweekt en pit verwijderd erna 285 ml fruitig rode wijn 3 kg goeie kwaliteit mager rundergehakt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g biefstuk tartaar 2 eetlepels creme fraiche zout peper 4 uien bakboter ? 1/41 bouillon 8 hennen- of kwarteleitjes 1 kleine bloemkool 200[...]
Bron: smulweb.nl