Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 113 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1 ontbeende, ongerookte ham of hamschijf van 1 1/4 kg met dun vetlaagje (eventueel geweekt) 1 laurierblad 12 grote pastinaken,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 varkensworsten van een goede kwaliteit, circa 275 g in totaal 1 blik fijngehakte tomaten, circa 400 g 2 blikken rode kidney-[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 2 volle hazenruggen katenspek, eventueel varkensnet versgemalen peper, zout 2 verse rode bieten zout tijm knoflook olie 500 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 kg rundvlees (licht doorregen) 2 pastinaken 3 rode uien 4 stengels bleekselderij 4 a 5 grote wortels 5 aardappels, geschild[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 300 gr pastinaak 2 middelgrote uien 2-3 teentjes knoflook 50 gr boter 1 eetlepel kerriepoeder 1 gehakte verse rode chilipeper[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 3 personen 1 klapstuk van 500 gram 2 dl rode wijn (of ¼ liter) 1 runderbouillonblokje ½ liter water 10 jeneverbessen 1 teentje knoflook 2[...]
Bron: smulweb.nlKok in ruste, vriendin Petra, deed me de genereuze uitnodiging om bij haar ex-werkgever Brasserie van Baerle een avond door te brengen. Daar zeg ik geen nee[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comIngrediënten: - 3 middelgrote zoete aardappelen (in totaal 900 g) - 3 pastinaken (optioneel) - 4 el olijfolie - 1½ tl gemalen korianderzaad - 3/4 tl zout[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comBuiten is het freezing kou en mijn behoefte aan warm, rijksmakend voedsel dat tevens een degelijke bodem biedt voor een laat avondje, leidt vanavond tot een[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comNa een uitermate prettig verlopen afspraak ergens in West-Brabant, is het dan vandaag toch echt tijd voor een bezoekje aan restaurant Jagersrust te[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 2 personen Een handje gekookte rode linzen 1 winterwortel 1 courgette 1 pastinaak 1/2 paprika 2 uien 1 pakje quorn-gehakt (zelfgemaakte)tomatenpuree[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1½ kg wildzwijn (in blokjes), ½ fles witte wijn, 4 el balsamicoazijn, 3 hele knoflooktenen (geplet), 2 rode uien (in zessen[...]
Bron: smulweb.nlAls foodblogger kom je nog eens ergens! Zo was ik onlangs bij De Librije waar ik bij binnenkomst al haast tegen Jonnie Boer aan botste, enorm onder de indruk[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comMevrouw Klijnsma gaf in een interview te kennen dat het kweken van je eigen groente een prima aanvulling is op 'pensioen'. Ze zei: " Ik raad mensen wel aan om[...]
Bron: opnieuwbegonnen.blogspot.comWie feestmenu zegt, denkt heel vaak aan wild, of exquise vis- en zeevruchtensoorten à la kreeft, coquilles en consoorten, allemaal heel lekker, natuurlijk,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be