Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 37 recepten
Kalfslappen in blokjes gesneden peper & zout ui & knoflook kruidnagel gemberpoeder mosterd laurierblad flesje bruin bier bruine suiker tutti frutti[...]
Bron: smulweb.nlZiehier het hoofdgerecht van het 3-gangenmenu van de kookles die ik won dankzij Spar. Voor wie het voorgerecht gemist heeft, klik hier . In tegenstelling tot[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHazen en ganzen worden hier in de omgeving veelal als schadeveroorzakend wild bejaagd. Ganzenvlees is lekker behalve als de gans veel vlieguren heeft gemaakt.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten 1 ui 1200 g hazenachterbouten zout (versgemalen) peper 60 g boter of margarine 75 g magere spekreepjes 3 eetlepels bloem 2½ dl[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 uien 600 g schouderkarbonades 1 sneetje volkorenbrood 50 g boter of margarine zout (versgemalen) peper 1 flesje Westmalle Trappist dubbel[...]
Bron: ah.nlVlaamse stoofpot 600 gr. Riblappen, in blokjes gesneden 3 Uien, in ringen gesneden 3 Eetlepels bloem 1/2 Theelepel mosterdpoeder 3 Teentjes knoflook, fijn[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlIrish stew ( stobhach in het Gaelic, de Ierse taal ) is een traditioneel Iers gerecht. Het is een traditionele Ierse stoofpot gemaakt van lamsvlees,[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlHachee na de winterkou! Met rode wangen van de kou komen we thuis en lusten wel een bordje hachee met rode kool en aardappeltjes! Vandaag het aloude recept van[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 4 personen 1 kg sucade- of riblappen 1 pakje croma 2 laurierblaadjes rundvleeskruiden 4 kruidnagels 1 flesje bruin bier 2 tomaten 1 kleine prei 1[...]
Bron: smulweb.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comvoor 5 personen - 1 kg runder sucadevlees of lamsvlees - 500 gram vastkokende aardappelen - 2 winterpenen - 4 uien - 4 tenen knoflook - 2 tl suiker - 2 takjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen - 1 kg runder sucadevlees of lamsvlees - 500 gram vastkokende aardappelen - 2 winterpenen - 4 uien - 4 tenen knoflook - 2 tl suiker - 2 takjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 eend van 2-2+1/2 kg, van overtollige vet ontdaan en in 3 cm breed stukjes gehakt orgaanvlees van eend, in stukjes gehakt (hart, maag, lever,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 1 kg Runderriblappen 250gr spekjes 4 grote uien 500 gr verse champignons blikje blokjes tomaat in tomatensaus 1 EL bruine basterdsuiker 1 rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg sucade- of riblappen 1 pakje croma 2 laurierblaadjes rundvleeskruiden 4 kruidnagels 1 flesje bruin bier 2 tomaten 1 kleine prei 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 3 eetlepels olijfolie, apart te verwerken 450 gr stoofvlees, in blokjes gesneden 2 plakjes spek, in stukjes gesneden 1 witte ui,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 30 g boter 2 eetl. olijfolie 500 g uien, in dunne ringen 2 theel. fijne kristalsuiker 300 g haasbiefstuk, in plakjes van 2 cm[...]
Bron: allrecipes.nlIrish stew (stobhach in het Gaelic, de Ierse taal) is een traditioneel Iers gerecht. Het is een traditionele Ierse stoofpot gemaakt van lamsvlees, schapenvlees[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nl