recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | boerenkool ovenschotel vegetarisch | mexicaanse ovenschotel doritos | bananen ijs all ricipes | courgettesoep met vlees | lamsbout 800 gram
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder avocado spinazie

Gevonden 88 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

gemarineerde rauwe zalm

voor 2 personen 200 gr. rauwe zalm, 1 deel rijstazijn, 1 deel soya saus, tl. sesamolie, 1 lente-ui Voorbereiding Zalm in hele dunne plakken snijden. lente-ui[...]

Bron: smulweb.nl

Sla

Sla

Met de zomer voor de deur en de BBQ afgestoft is het lekkerste frisse bijgerecht toch wel sla. Maak een lekkere slasaus van gelijke delen olie en mayonaise,[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Papardelle met gegrilde tonijn

De biefstuk uit de zee wordt ie ook wel genoemd, ik heb het over de tonijn-moot! Gisteren kreeg ik van de visboer een lesje over gezonde omega-vetten, die[...]

Bron: culi-ing.blogspot.com
Taartje van gerookte zalm met gemarineerde[...]

voor 5 personen 1 middelgrote (niet te dikke) courgette 1 1/2 eetlepel witte wijnazijn of witte balsamicoazijn 3 eetlepels olijfolie peper, zout 1 eetlepel[...]

Bron: smulweb.nl
Zalmwontons van loetje

voor 4 personen 1 pakje wontonvelletjes 200 gram gerookte zalm 4 eetlepels mayonaise 1 eetlepel wasabi japanse zeewier 4 eetlepels sojasaus 1 eetlepel azijn[...]

Bron: smulweb.nl
Verse gemberwortel zoetzuur

Plm. 100 gram gemberwortel - 3 theelepels zout - 1/2 dl witte azijn of rijstwijn - 2 eetlepels suiker - 5 eetlepels water Hulpmiddelen Schone jampot[...]

Bron: smulweb.nl
Gravlax met Gravlaxs

Voor de Gravlax 1,5 kilo verse zalm uit het midden van de vis Een grote bos dille, gehakt 4 eetlepels zeezout 1,5 tl fijne suiker 2 el gekneusde witte[...]

Bron: smulweb.nl
Rokerige zoete bbq zalm

Ingrediënten Porties : 16 200 gr donkerbruine basterdsuiker 175 gr honing 1 druppel rookaroma 125 ml ciderazijn 1 (2 kg) hele zalmfilet Bereidingswijze[...]

Bron: allrecipes.nl
Eggs benedict

Ingrediënten 150 g boter 500 g groene asperges 2 tl mosterd 5 el azijn 6 eieren 4 sneetjes boule beurre (brood) 100 g gerookte Schotse zalmfilet zet[...]

Bron: ah.nl
Sushi

Ingrediënten Porties : 8 300 g sushirijst 2 el kristalsuiker 1 tl zout 3 el rijstazijn 2 lente-uitjes, zeer fijn gehakt stukje komkommer van 30 g, zaad[...]

Bron: allrecipes.nl
Zalmtartaartje

voor 4 personen * 2 sjalotjes, gesnipperd * 2 eetlepels zonnebloemolie * Honing * 1 1/4 komkommer in miniblokjes * 250 gram zalmforelfilet * 2 a 3 appels * 4[...]

Bron: smulweb.nl
Sandwiches (high tea)

voor 4 personen Club sandwich (1) 12 sneden wit brood, geroosterd en beboterd , 12 dikke plakken kipfilet 8 plakken bacon, even gebakken , 2 tomaten in[...]

Bron: smulweb.nl
10 heerlijke verschillende barbecue

voor 4 personen Gepofte aardappelen 4 grote aardappelen (geschrobd) en 15 minuten gekookt 3 middelgrote uien (in dunne repen gesneden) 2 tl knoflookpoeder 3[...]

Bron: smulweb.nl
Veganistische sushi

Bij sushi denken we al snel aan vis. Nochtans heb ik maanden geleden eens een heerlijk vegetarische sushi bord gegeten bij Oishii in Hasselt.Tijd om dit thuis[...]

Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be
Zalmkoekjes

- 50 gram sperziebonen - 400 gram zalmfilet - 2 lente-uitjes - 1 groene Spaanse peper - 2 el gesneden korianderblad - 1 el rode currypasta (Patak) - zout en[...]

Bron: smulweb.nl
Wilde zalmfilet in dille-roomsaus

Ingrediënten 1 kg vastkokende aardappelen 2 komkommers 3 el wittewijnazijn 500 g wilde zalmfilet ((zak 750 g, diepvries), ontdooid) 2 el olijfolie 1 ui[...]

Bron: ah.nl
Gravlaxsaus, zweedse mosterd-dillesaus

voor 4 personen 2 eetlepels mosterd 2 eetlepels lekkere azijn 1 eetlepel witte basterdsuiker zout, peper 1 1/2 dl olie flink wat verse dille Voorbereiding[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy