Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 7 recepten
Eindelijk! Ze zijn er! De echte Zeeuwse mosselen. We hebben er langer dan voorzien op moeten wachten, maar ze lossen alle verwachtingen ruimschoots in: ze[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beSergio Herman: „Dit recept kreeg ik van een bevriende chef toen ik op de Malediven aan het koken was. Eerlijk gezegd ben ik niet zo’n surf ’n[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl40 gram kikkererwten 300 gram rouget barbet, vuil 2 stuks langoustines 2 stuks Sint Jacobsmossellen 1 stuks bospeen 2 blaadjes verse laurier 3 stuks meiknol[...]
Bron: smulweb.nlEen weekendje veluwe bracht ons in Apeldoorn. Kun je daar lekker eten, vraag je je dan af... Op zoek naar een restaurantje in de van Kinsbergenstraat gluurden[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 16 superverse langoustines; 4 kleine pijlinktvissen van 25 g elk; 1 zakje inktvisinkt; zonnebloemolie; pastis; 4 sneden pata-negraham; 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 kopjes rijst 1/2 kg zeeduivel in stukken 1:2 kg inktvis in ringen 1 kg mosselen 250 gr grote garnalen 4 gamba′s 4 langoustine′s[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen Mosselen 2 kg, nederlandse garnalen 1 kilo ongepeld, halve kilo; gamba′s stuk of 6; langoustines stuk of 6; blik doperwten en blikje[...]
Bron: smulweb.nl