Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Kalfsschnitzel met cantharellen en koffie Malse schnitzels door ze niet aan te bakken, maar ze in de koude koekenpan en koude boter te leggen en daarna pas op[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 1 (2 kg) hele kip, in stukken gesneden 3 teentjes knoflook, gehakt 2 uien, gesnipperd 1 bouquet garni zout en peper naar smaak[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 20 gr gedroogde morieljes 100 ml warme melk 1 eetlepel cognac 200 gr kippenlevertjes 200 gr ham 2 grote teentjes knoflook 250[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1200 gram ossehaas, 30 gram gedroogde morieltjes,4 dl rode port, 1 sjalot, 70 gram boter, 3 dl jus de veau ( kalfsfond). Voorbereiding 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 grietfilets 8asperges 50 gram morieltjes 4 snedenham in flinters getrokken 20 blaadjes lamsoor 1 dl visfumet 1 dl kalfsfond xeresazijn boter[...]
Bron: smulweb.nlVandaag was ik het kleine meisje in de gigantische snoepwinkel. Ik wilde elke lekkernij in mijn handen voelen, eraan ruiken en het liefst van al stiekem van[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten Porties: 4 100 ml boter 100 gr morieljes (gewassen indien vers) snufje tijm 3 eieren 100 ml slagroom Zout en peper Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nlHet schooljaar aan Spermalie zit erop. En wat hebben we dit jaar geleerd? Heel veel natuurlijk, want we hadden 2 voortreffelijke chefs. Maar wat me vooral[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVroeger was het een lekkernij, gebakken forel! Tegenwoordig wordt er een beetje op neer gekeken. Toegegeven, de meeste forellen die op ons bord komen behoren[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlVorig jaar, onderweg naar Andorra, maakten we een korte tussenstop bij een Franse supermarkt. Even wat proviand inslaan voor onderweg. Nu mag ik graag door[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlBospaddestoelen Ragout Zoveel verschillende paddestoelen zijn er te koop, En dit recept sluit daar goed bij aan een ragout van verschillende paddestoelen, Maar[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlEen gerecht van Angélique Schmeinck, meesterkok en Lady-Chef of the Year 1998. In 24Kitchen, waar ik trouwens zelden naar kijk, had zij de serie ‘Impress[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlVandaag was ik het kleine meisje in de gigantische snoepwinkel. Ik wilde elke lekkernij in mijn handen voelen, eraan ruiken en het liefst van al stiekem van[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDe seizoenskalender in het blad Gastvrij van de Makro vind ik afwisselender dan de gewone seizoenskalenders en dat komt omdat ook exlusievere groenten en wild[...]
Bron: opnieuwbegonnen.blogspot.comvoor 4 personen 1 eetl. boter 1 dl brandy 40 gram broodkruim 25 gram champions 0.5 eiwit 1 dl kalfsfond 120 gram katenspek 150 gram konijn melk 20 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 tarbotfilets - 50 gr boter - 200 gr groene asperges - 50 gr gedroogde morieljes - 1 dl droge witte wijn - 2 dl visfumet - 1/2 dl room -[...]
Bron: smulweb.nl