Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 69 recepten
Ingrediënten Porties : 8 300 gr groene of bruine linzen 2 eetlepels olijfolie 2 middelgrote uien, fijngesneden 3 teentjes knoflook, fijngehakt zout en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 grote aardappelen, à circa 300 g 2 el olijfolie, extra vergine 200 g grote champignons 1 grote courgette, circa 175 g, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 kalkoenfilets, circa 500 g in totaal 1 el olijfolie, extra vergine 1 ui, fijngesneden 1 pastinaak, in dobbelsteentjes van 1 cm[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 300 g Puy-linzen 2 rode paprika's, gehalveerd en zonder zaden 4 courgettes, overlangs gehalveerd 3 el olijfolie, extra vergine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 6 eieren 1 theelepel witte azijn 1 eetlepel mayonaise 1/4 theelepel fijne mosterd zout en peper naar smaak 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr rode bieten zout en peper naar smaak 1 rode ui 3 struikjes witlof 1 eetlepel Franse mosterd 1 eetlepel rode wijnazijn 3[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 Kipfilet 40 gram Patak`s Tikka Masala Kruidenpasta 2 dl Yoghurt 1 krop sla 1 Patak`s Naan Naturel 60 gr Parmesaanse kaas 4 ansjovis filet[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Mierikswortel-mayonaise: 1 eierdooier 1 eetlepel dijonmosterd 1 eetlepel witte wijnazijn 2 theelepels suiker 75 ml zonnebloemolie 2 theelepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 750 g varkenslappen of schouderlappen in blokjes gesneden (kan ook met schouder van de lam) zout zwarte peper korianderpoeder zoete[...]
Bron: smulweb.nlTartes Tatin, ik kan er geen genoeg van krijgen: van de klassieke Tarte Tatin met appel van Cees Holtkamp tot de hartige Verrassende Tatin van Ottolenghi . En[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comAls ik dan toch in mijn archief aan het spitten ben (zie ook Varkenshaas met roomsaus en Gecaramelliseerde witlof ) dan mag dit recept zeker niet ontbreken.[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comGebruik voor deze saus bij voorkeur mergel- of grotchampignons. Deze hebben een vollere smaak dan de gewone witte champignons en laten niet zoveel vocht los[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 500 g runderriblappen, op kamertemperatuur 2 el mosterd pittig 50 g boter 2 uien, in halve ringen 2 tenen knoflook, fijngesneden 1 el bloem 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 hardgekookte eieren 5 dl arachide- of druivenpitolie (geen olijfolie!) 4 el witte wijnazijn 2 tl Franse mosterd 2 el kappertjes, grof gehakt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 hardgekookte eieren 5 dl arachide- of druivenpitolie (geen olijfolie!) 4 el witte wijnazijn 2 tl Franse mosterd 2 el kappertjes, grof gehakt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Mierikswortel-mayonaise: 1 eierdooier 1 eetlepel dijonmosterd 1 eetlepel witte wijnazijn 2 theelepels suiker 75 ml zonnebloemolie 2 theelepels[...]
Bron: smulweb.nl