Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Ingrediënten 150 ml olijfolie 1 kleine ui (gesnipperd) 300 g risottorijst (pak a 400 g) 1 blik tomatenblokjes (400 g) 750 ml kippenbouillon (van tablet)[...]
Bron: ah.nlOf hoe een onschuldig kipfiletje mij € 350 kostte... Hoe lyrisch kan een mens worden over een kipfilet? Wel heel lyrisch. Ikke toch. Een kipfilet is snel[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beChioggia ligt in de provincie Veneto, niet ver van Venetië op het zuidelijkste puntje van de lagune. Chioggia bezit al sinds jaar en dag een van de grootste[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlGeïnspireerd door de gepofte bietjes van The Naked Chef, Jamie Oliver en zo leuk en lekker dat ik ze zonder problemen aan al mijn gasten voor zou zetten.[...]
Bron: desmaakvandille.blogspot.nlHet kost altijd wat moeite om weer vanuit de vakantiekeuken terug te keren in de alledags-omgeving. Alsof ik een andere motor moet opstarten. Thuis kan veel[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDikke luncht elke vrijdag tussen de middag met het jongste meisje Sigi. Haar oudere zus ging haar gedurende de lagere school periode voor; alleen hun keuzes[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlRisotto en citroen, twee van mijn persoonlijke favorieten. Dat het zo lang heeft geduurd voordat ik ze combineerde in één gerecht is voor mijzelf achteraf best[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlGroen! Wat een leuk thema voor het foodblogevent deze maand. Groen, daar heb ik wel iets mee. Ik houd van groenten, ik heb een moestuin en ik vind het leuk om[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIngrediënten 1 pak risotto ai funghi (275 g) 12 trostomaten 5 eetlepels olijfolie 2 schaaltjes Valess filets mediterraan (a 2 stuks) 1 eetlepel azijn 1[...]
Bron: ah.nlEén keer per jaar gaan we -mijn moeder, zusje en ik- een weekendje wandelen. Vaak loopt mijn moeder achter ons en praten mijn zusje en ik over eten en[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlDe laatste weken heb ik verschillende malen orzo klaar gemaakt. De eerste 2 keer met een saffraansausje (deze zal ik een andere keer posten) en gisteren met[...]
Bron: diningindresses.blogspot.nlDikke luncht elke vrijdag tussen de middag met de jongste Sigi-telg. Haar oudere zus ging haar gedurende de lagere school periode voor; alleen hun keuzes van[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlGisteravond gingen we vieren dat Peter zijn proeftijd voorbij is bij zijn nieuwe baan! En wel bij Mario Uva, de gepassioneerde Italiaan die 50 jaar geleden in[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlWildplukken is hip! Zelfs Jamie Oliver gebruikt weleens brandnetels in zijn recepten. En hoewel ik bepaald niet meedoe aan elke nieuwe hype vind ik deze wel[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlParelgort… daar houden we niet van, he? Dat is iets naars uit het begin van de vorige eeuw en hoort in het rijtje gortepap, grutjespap en broodpap. Het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlUmami is, jawel, de vijfde smaak naast bitter, zuur, zout en zoet. De smaak is niet eenvoudig uit te leggen, het is de smaak van eiwitten. Maar waar smaken[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comAls je nog een spannend en verrassend recept voor de kerstdagen zoekt, dan kan dit het wel eens zijn! Het is fusion, beetje zoet, beetje zout, anders als wat[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl