Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
voor 4 personen 4 el maisolie 500 g rundergehakt 1 blik kidneybeans 2 uien 10 tenen knoflook 1 ancho chili, fijngemalen 2 el komijn ½ tl piment 1/4 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 el maisolie 500 g rundergehakt 1 blik kidneybeans 2 uien 10 tenen knoflook 1 ancho chili, fijngemalen 2 el komijn ½ tl piment 1/4 tl[...]
Bron: smulweb.nlHachee na de winterkou! Met rode wangen van de kou komen we thuis en lusten wel een bordje hachee met rode kool en aardappeltjes! Vandaag het aloude recept van[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngemaakte pompoen Deze kruidige, zoet-zure ingemaakte pompoen is lekker bij een stukje kaas of worst, vleesgerechten zoals gehaktbrood/ballen, karbonaadjes,[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten Porties : 12 60 ml olijfolie 4 rode uien, gesneden 6 rode pepers, gehakt, of naar smaak 450 gram pittige varkensworstjes 1.2 kilo[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 uien 1 teentje knoflook 1 winterwortel 1 rode paprika 100 g boter 1 blikje tomatenpuree (70 g) 1 k spitskool zout 150 g magere gerookte[...]
Bron: smulweb.nlBraad 750 gram rundvlees aan met minimaal 1 kilo gesnipperde uien. Voeg naar keuze bier of bouillon toe tot alles onder staat. Voeg toe: een scheutje ketjap,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMaak een dag vantevoren het vlees: Braad de runderlapjes (sucade of ander mager rundvlees) bruin, giet er zoveel vocht op dat het vlees bedekt is, voeg er een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 6 personen Met vlees : 4 flesjes Hertog Jan bier, +/- 1kg. Rundvlees, 4-6 uien, 50gr. roomboter, scheut olie, (of reuzel), scheutje balsamico azijn (of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 kg riblappen 2 eetlepels bloem flink stuk braadboter 500 gram uien 2 eetlepels balsamicoazijn 1 eetlepel bruine suiker 2 blaadjes laurier 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ca. 1200 gram Riblappen 500 gram uien 250 gram rode uien 2 flesjes bruin bier (bv Leffe) Boter Kruidenmix voor hachee (verstegen) 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ca. 1200 gram Riblappen 500 gram uien 250 gram rode uien 2 flesjes bruin bier (bv Leffe) Boter Kruidenmix voor hachee (verstegen) 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nl