Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
Mensen vragen mij wel eens of ik nog iets bijleer na 13 jaar Spermalie. Tuurlijk, elke week! Zo ook nu weer. Een warme sushi had ik nog niet gegeten en ook[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beLess is more. Dat motto gaat helemaal op voor dit gerecht. Slechts enkele goeie producten volstaan om dit fantastische voorgerecht in een mum van tijd op tafel[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten voor 2 personen: 2 dikke zeebaars- of doradefilets 400 g schorseneren, schoongemaakt 4 teentjes knoflook, fijngehakt 2 sjalotten, fijngehakt 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 2 personen: 2 dikke zeebaars- of doradefilets 400 g schorseneren, schoongemaakt 4 teentjes knoflook, fijngehakt 2 sjalotten, fijngehakt 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 10 personen 4.1/2 kg vis (neem verschillende soorten, bijvoorbeeld zeetong, zeebaars, blankvoorn, tarbot, baars), 1 zwaardvis, 12 sardines, 2 kg tomaten,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 6 filets van rode poon of zeebaars, 1 el olijfolie, snuifje geraspte nootmuskaat Voor de saus: 75 g knolselderij, 1 stengel bleekselderij, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de tartaar: 200 gram zeebaarsfilet, in stukjes; ½ appel, Granny Smith, geschild, in blokjes; 2 eetlepels crème[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 4.1/2 kg vis (neem verschillende soorten, bijvoorbeeld zeetong, zeebaars, blankvoorn, tarbot, baars), 1 zwaardvis, 12 sardines, 2 kg tomaten,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 6 filets van rode poon of zeebaars, 1 el olijfolie, snuifje geraspte nootmuskaat Voor de saus: 75 g knolselderij, 1 stengel bleekselderij, 1[...]
Bron: smulweb.nl