Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 43 recepten
Ingrediënten 750 g vastkokende aardappels (bijv. pommes primeur, zak a 1 1/2 kg) 1 kg witte asperges 1 citroen 125 g boter 2 stukjes foelie 1 ei[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 5 500 gr kool (groene, witte of spitskool) 500 gr aardappelen 2 preien 250 ml melk zout en peper naar smaak een snufje gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 2 prei, alleen het wit, in schijven gesneden 12 ingemaakte uien 2 laurierblaadjes 2 el bloem 450[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen De marinade We marineren met : 600 tot 800 gram vlees, dat kan kipfilet, varkenshaasje of kalkoenfilet zijn. Ik heb hier kalkoenfilet genomen.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g kalkoenvlees van de dij of gehakt van uitgebeende kippenbout 2-5 e koffiemelk of slagroom 1/2 t peper 1 sjalot, fijn 2 e paneermeel 1 t[...]
Bron: smulweb.nl2 kg kruimige aardappelen 1 kg runderriblappen 3 grote goudreinetten 4 grote augurken 1 grote ui 1 veldsla 200 g doperwten (conserven) 1 pot mayonaise[...]
Bron: smulweb.nlHeel lang geleden - toen ik nog jong, knap, onervaren en onbedorven was - volgde ik een cursus "fijne keuken". Het was vlak nadat ik het ouderlijk huis had[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 6 personen - kalfsmuis of kalfsfricandeau ca.750 gram (van de slager, ongesneden) - 2 worteltjes - 3 aardappelen - 2 stengels bleekselderij - 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De marinade We marineren met : 600 tot 800 gram vlees, dat kan kipfilet, varkenshaasje of kalkoenfilet zijn. Ik heb hier kalkoenfilet genomen.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g kalkoenvlees van de dij of gehakt van uitgebeende kippenbout 2-5 e koffiemelk of slagroom 1/2 t peper 1 sjalot, fijn 2 e paneermeel 1 t[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 sukadelapjes van circa 200 g per stuk 4 peperkorrels 2 jeneverbessen 2 kruidnagels 1 stukje foelie 2 blaadjes laurier 1 grote ui, gesnipperd[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 sukadelapjes van circa 200 g per stuk 4 peperkorrels 2 jeneverbessen 2 kruidnagels 1 stukje foelie 2 blaadjes laurier 1 grote ui, gesnipperd[...]
Bron: smulweb.nlScotch Pies Voor de originele Schotch Pie word schapenvlees gebruikt. En in de korst lard (vet) Het schapenvlees kun je ook vervangen door lams of rundervlees.[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlLaatst was ik op een verjaarspartijtje op een woonark. Heerlijk in het voorjaarszonnetje, op het dek van de ark, uitkijkend over rivier en weilanden. Het[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlMet behulp van Chili ben ik een groot deel van mijn tweede jaar in Amsterdam doorgekomen. Het is voor mij een zomers-winter gerecht. Ik woonde toen in een[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlVia een facebook update van een kennis kwam ik bij een post van What Mom Would Cook . Of iemand zin had om mee te koken en haar/zijn mening te geven over het[...]
Bron: letstalkaboutfoodholland.blogspot.nl