Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Ingrediënten Porties : 4 500 g magere, ontbeende varkensfilet met vel, stevig opgebonden 4 dl kokendhete kippenbouillon 2 eetl. donkere sojasaus 2 eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 3 personen 3 Kippendijen zonder bot met huid 6 gedroogde abrikozen MARINADE 1 teen knoflook Kwart rode peper 1 el Provençaalse kruiden 1 tl ras al[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingrediënten 12 kippenvleugels, zonder puntjes en elk vleugel bij de lid in tweeën verdeeld of 4 kippenbouten elk bout in[...]
Bron: smulweb.nlDe winter is dit jaar niet zo streng geweest, maar toch hadden we zaterdagmiddag een fijn opwarmertje aan deze chai. De combinatie van specerijen, gember en[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlLebkuchen. Dat is een ding als je in het stroomgebied van Rijn en Donau woont (de eerste vierhonderd kilometer ongeveer), of daar roots hebt. Zo lekker als ze[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIngrediënten 1 vanillestokje 125 ml slagroom 6 el suiker 125 ml Griekse yoghurt 500 g rabarber 25 g boter 2 el aardbeienlikeur 125 g aardbeien (in[...]
Bron: ah.nlHet vlees wordt eerst gebakken en daarna 2 uur gestoofd tot het vlees zo mals is dat het van de botjes valt. Het gerecht kan van tevoren bereid worden.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comHet wordt kouder en dan heb ik vaak behoefte aan warm drinken. Dat is geen probleem dan drink ik lekker veel thee. Maar heel de dag thee is ook wel weer heel[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlAl in augustus verschenen de eerste zakjes kruidnoten in de winkel. Wij hebben nog even gewacht met ze in huis halen. Sinterklaas is nog niet eens in Nederland[...]
Bron: keukensprookjes.blogspot.nlWeet je wat lekker is in een worteltaart? Garam masala. Het Indiase mengsel van onder andere kaneel, korianderpoeder, komijn, anijs, gember is kruidig en wordt[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEn tenslotte dan nog het toetje van de winterbarbecue… Voor mijzelf maakte ik pannacotta met steranijs, vanille en stemgember en meneer Marsepein kreeg[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlLebkuchen. Dat is een ding als je in het stroomgebied van Rijn en Donau woont (de eerste vierhonderd kilometer ongeveer), of daar roots hebt. Zo lekker als ze[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlAls je nog een spannend en verrassend recept voor de kerstdagen zoekt, dan kan dit het wel eens zijn! Het is fusion, beetje zoet, beetje zout, anders als wat[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDeze recepten kwamen hier in de afgelopen maanden al voorbij, maar ze waren allemaal bedoeld (en met liefde uitgezocht) voor de kerstparade. Hierbij volgt dus[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl