Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 101 recepten
Deze aardappelgratin maak ik in een muffinvorm, dat idee vond ik hier op youtube. Ik rasp dunne plakjes van aardappel, vet de muffinvorm in met becel met[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlvoor 6 personen 750 g hamlappen, in blokjes gesneden 500 g uien, in halve ringen gesneden 50 g boter 1 blikje tomatenpuree 2 eetl. paprikapoeder 1 theel.[...]
Bron: smulweb.nlHet grappige aan af en toe Engelstalige kookboeken gebruiken is dat je veel leert over wat er in een land gebruikelijke ingrediënten of gerechten zijn. Termen[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlSoms heb je van die weken dan komt er van alles tussen en dan blijft een bepaalde groente maar in de koelkast liggen. De afgelopen twee weken was dat bij ons[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlFilet americain met frietjes, smaakt volgens mij altijd, zomer of winter. Als je de americain zelf maakt, dan weet je ook zeker dat het vers is. En zeker als[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beAnsjovis is fantastisch. Ansjovis heeft de X-factor. En ansjovis is een zwaar onbegrepen visje… Wanneer je het niet goed gebruikt, is het alleen maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSinds ik een beetje handigheid heb gekregen in het maken van pizza's, mogen er geen (semi-verse) supermarktpizza's meer op tafel komen. Nu maak ik nog steeds[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlvoor 6 personen - kalfsmuis of kalfsfricandeau ca.750 gram (van de slager, ongesneden) - 2 worteltjes - 3 aardappelen - 2 stengels bleekselderij - 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g aardappels, soort charlotte 1 el olijfolie 1 bos groene asperges, schoongemaakt 4 portobello champignons, in plakken 4 tomaten, in 2 800[...]
Bron: smulweb.nlVis met een zachte smaak, gecombineerd met snijbonen met een klein beetje kruiden. Erg lekker met aardappelpuree gemaakt met een beetje boter, melk en 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten 1 duopak aardappelschijfjes (700 g) 1 schaaltje kipfilet in blokjes (ca. 350 g) 1/2 eetlepel Provençaalse kruiden 2 blikjes tonijn op olie[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 500 gram rundergehakt 100 ml water 3 eierdooiers halve ui 150 gram gekookte bietjes 50 gram kappertjes witte peper en zout Voorbereiding Hak[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen VOOR MARINADE: 1 e vers grof gemaalde zwarte peper witte gedeeltes van 3 lente-uien, in stukken 200 ml balsamicoazijn 3 ansjovis es 3 e[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 8 vastkokende aardappelen à circa 200 g 2 el olijfolie, extra vergine 20 g boter 125 g gerookte zalm 1 el citroensap 150 g kwark[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 700 g krielaardappeltjes, schoongeboend 3 gekookte bietjes (totaal ca. 250 g), geschild 125 g diepvriesdoperwten 6 bosuitjes, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 12 kleine nieuwe aardappels, schoongeborsteld 100 gr boter, op kamertemperatuur 2 eetlepels kappertjes, fijngesneden 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1/2 zak aardappelkroketjes (diepvries, a 450 g) 2 x 350 g sperziebonen 25 g boter 4 kalfsoesters 1 blikje tonijnstukken in water (185 g) 3[...]
Bron: ah.nlVoorbereidingstijd: 30 minuten plus 1 uur koelen Bereidingstijd: 10 minuten Voor 2 - 4 personen 500 g visfilet zonder vel (kabeljauw, gewoon die uit de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSoms heb je van die dagen dat je planning toch niet geweldig is. Je wil op veggiedag falafels maken maar je bent vergeten kikkererwten te weken.Je bedenkt dan[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be