Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 51 recepten
Voor mij is deze curry een echte winterse maaltijd, waar je het direct warm van krijgt! Jullie weten inmiddels dat ik niet van het koken uit potjes en pakjes[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlVan het nom nom nom zeggen als je iets lekkers eet begrijp ik dus helemaal niets. Normaal gesproken zou ik dus zo over een nom nom nom tag heen gelezen hebben[...]
Bron: duizenden1dag.blogspot.nlIngrediënten 1 kg kruimige aardappels 1 zakje verse peterselie (30 g) ½ zakje verse basilicum ((a 15 g), in reepjes) 125 g ricotta (kaas, bakje a[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 platte stukken extra belegen kaas (Goudse, elk ca. 200 g) 1 ei ½ theelepel gedroogde tijm 1 bakje pecannoten (80 g) 2 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 bosuitjes 1 schaaltje kalfsschnitzels (a ca. 350 g) 4 plakjes rauwe ham 500 g peultjes 25 g boter 1 pak aardappelpuree à la minute (180[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bak pofaardappels in de schil (450 g) 4 varkensschnitzels 8 plakjes rauwe ham 5 eetlepels olijfolie 1 zak groentemix (bijv.[...]
Bron: ah.nlSnijbiet tomaat, snijbiet, sla, courgette, pompoen en aardappel Het is eind eind juni, en we hebben al flink geoogst van onze moestuin. Het weer werkt erg goed[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDeze week hoop ik in de tas te vinden: Broccoli, Courgette, Gesn. Hutspot, Peulen, Witlof Over van vorige week: Bloemkool Maandag aten wij[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDit is een gerechtje wat hier al zo'n 20 jaar regelmatig op tafel komt, een klassieker dus uit de tijd dat we nog geen recepten konden opzoeken op internet.[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nlNormaal krijgen we de eerste kookles bij Spermalie maar een heel beperkt menu, vaak scampi's of zalm met currysaus, maar dat was deze week wel even anders. We[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 800 g kruimige aardappelen (geschild en in kleine stukken) 150 ml volle kwark 1 bakje verse munt ((15 g),[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 3 eetl. olijfolie (Mediterrane)1 ui, gesnipperd2 stengels bleekselderij, in stukjes2 eetl. gehakte peterselie (vers of diepvries) of 2 theel.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg ontbeende kalfsborst 250 g kastanjechampignons 2 sneetjes wittebrood zonder korst 1 ui 75 g braadboter 1 theel. verse of 1/2 theel[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 2 sjalotjes - 75 g roomboter - 1½ dl marsala - 4 dl runderfond - verse rozemarijn - ¼ liter slagroom - zout/peper - 4 tournedos (120[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 2 sjalotjes - 75 g roomboter - 1½ dl marsala - 4 dl runderfond - verse rozemarijn - ¼ liter slagroom - zout/peper - 4 tournedos (120[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen 500 gram rundergehakt 100 ml water 3 eierdooiers halve ui 150 gram gekookte bietjes 50 gram kappertjes witte peper en zout Voorbereiding Hak[...]
Bron: smulweb.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten 2 theelepels Franse mosterd 2 theelepels Groninger mosterd 1 theelepel Dijonmosterd 5 eetlepels cognac of vieux (slijter) ½ pot[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 2 varkenshaasjes van circa 300 g per stuk 40 g braadboter zout en versgemalen peper Voor de saus: 1 rijpe peer klontje boter 100 g[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 sjalotjes 150 g champignons 750 g mosselen 1 dl droge cider of droge witte wijn 1 el boter witte peper 1 pot visfond (380 ml) 12[...]
Bron: ah.nl