Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
voor 4 personen 4 Panga filets (of Schol / Tong) 500 gram sperzieboontjes 250 gram kastanjechampignons 1 grote ui 3-4 teentjes verse knoflook 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 panklare schollen 4 tenen verse knoflook 1 eetlepel chilipoeder 2 eetlepels fijngehakte Provencaalse kruiden 1 theelepel olijfolie zwarte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 Panga filets (of Schol / Tong) 500 gram sperzieboontjes 250 gram kastanjechampignons 1 grote ui 3-4 teentjes verse knoflook 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 verse, grote Noordzee Schollen Witte peper Zeezout Beetje bloem Olijfolie Scheutje witte droge wijn Flinke klont roomboter 1 verse citroen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 verse, grote Noordzee Schollen Witte peper Zeezout Beetje bloem Olijfolie Scheutje witte droge wijn Flinke klont roomboter 1 verse citroen[...]
Bron: smulweb.nlOm half 5 kreeg ik een sms-je "genoeg wijting en schar". Het dagje vissen op de Oosterschelde had een maaltje vis opgeleverd. Voor mij het teken om eens te[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlZaterdagavond aten Echtgenoot en ik catfishfilet met venkel naar een recept van Tom Aikens uit “Zilt, het ultieme viskookboek”. Aikens gebruikt[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlOm half 5 kreeg ik een sms-je "genoeg wijting en schar". Het dagje vissen op de Oosterschelde had een maaltje vis opgeleverd. Voor mij het teken om eens te[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten: 4 schollen 2-3 el citroensap 1 el geraspte gemberwortel kappers 2 el bladpeterselie olijfolie 100 gr boter peper en zout Bereiding: Verwarm de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe schoonmoeder kwam langs gisteren en terwijl zoon en moeder door de stad liepen te 'bonden' had ik mezelf de taak van kok toegewezen. Een vullend maar niet[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen 400 gr ontvelde scholfilets - 1 klein blikje ansjovisfilets - 1 rol bladerdeeg - 4 rode uien - 4 el olijfolie - 1 el Provencaalse kruiden -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr ontvelde scholfilets - 1 klein blikje ansjovisfilets - 1 rol bladerdeeg - 4 rode uien - 4 el olijfolie - 1 el Provencaalse kruiden -[...]
Bron: smulweb.nl