Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 153 recepten
Eind vorig jaar organiseerde Elle Eten een Food Styling Contest. Onderdeel was een receptenwedstrijd met het thema: de Rotterdamse multiculturele samenleving.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten Porties : 10 1 kg Portugese bakkeljauw (al 24 uur doorweekt en ontdaan van zout) het sap van 2 limoenen zout naar smaak 500 gr aardappelen,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 600 g snoekbaarsfilet 4 tomaten 100 g sjalotten 2,5 dl witte wijn 5 dl visfumet 150 g boter 1 bosje peterselie, fijngesneden peper en zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg. kabeljauwfilets snij ze in 7 cm. dikke stukken (kijk of de graten er uit zijn ) 200 gr. roomboter 200 gr. danisch blue sap van 1 ciroen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gram kabeljauwfilet 1 groene paprika 1 rode paprika 2 prei 1 bosje lente-uitjes 2 eetlepels fijngehakte kervel 2 eetlepels fijngehakte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 duopak krieltjes (700 g) 200 g peultjes 3 bosuitjes 50 g boter of margarine 1 zak miniworteltjes (300 g) 1 kruidenbouillontablet 2 schaaltje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 800 gr. gefileerde zeevis naar keuze bv. kabeljauw, wijting, schol, roggevleugel of botervis. - 4 langoustines, scheermessen, venusschelpen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 g gefileerde verschillende soorten vis, bijvoorbeeld kabeljauw, zalm, wijting, schol, enz. 1 prei 2 stengels bleekselderij 4 worteltjes 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 14 175 g boter 2 uien, gesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 bosje fijngeknipte verse peterselie 2 blikjes (400 g elk)[...]
Bron: allrecipes.nlVoorbereidingstijd: 30 minuten plus 1 uur koelen Bereidingstijd: 10 minuten Voor 2 - 4 personen 500 g visfilet zonder vel (kabeljauw, gewoon die uit de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2 takjes peterselie 2 takjes verse tijm 1 laurierblaadje een stuk bleekselderij van 7,5 cm 1 blik fijngesneden tomaten, circa[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 1 middelgrote prei, grofgesneden 1 ui, fijngesneden 4 teentjes knoflook, fijngesneden ½ groene[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 1/2 liter vis- of kippenbouillon 1 kleine ui, gehalveerd flinke snuf saffraan 3 eetl. olijfolie 2 grote tenen knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 600-800 g kabeljauwrug* (filet, zonder vel) 200 g zwarte pasta (met inktvisinkt) evt. 1 zakje inktvisinkt (viswinkel) persillade 1/2 bosje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 grote aardappels, geschild en gehalveerd 450 gr kabeljauwfilet, in stukjes 1 eetlepel boter 1 eetlepel geraspte ui 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 400 gr verse kabeljauwfilet 8 grote Gamba`s 4 trostomaten 2 uien 4 teentjes knoflook ½ rode paprika ½ groene paprika ½[...]
Bron: smulweb.nlLekkere vismaaltijd van Chefkok Ottolenghi Ingrediënten: 2 el olijfolie 1 ui, gepeld en fijngehakt 2 grote wortels, geschild en in 1 cm dobbelstenen 150 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 2 stelen bleekselderij 1 venkelknol 1 ui 2 teentjes knoflook 4 eetl. olijfolie 1 envelopje safraandraadjes 1 laurierblad 1 takje tijm 1 glas[...]
Bron: smulweb.nl