Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Deze bami ontstond in een week waarin ik een hele witte kool voor mezelf kocht. Ik zocht wat restjes bij elkaar en was verrast over de heerlijke smaak![...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlToen ik half augustus bij de slager een half varken kocht, zat er bij de enorme hoeveelheid vlees ook een portie krabbetjes. Krabbetjes lijken op spareribs,[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDe kipkarbonade is het bovenste deel van de kippenpoot. Het onderste deel noemen we de drumstick. De karbonade wordt meestal met bot en vel verkocht. De[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlSperziebonen... Mijn man lust ze iedere dag wel, en dan het liefst gewoon gekookt. Hoewel ik ze best lekker vind, houd ik wel van wat variatie. Onderstaande[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlNa alle luxe en overdaad van Kerst is het vandaag tijd voor een gezond, vegetarisch gerecht. Het vouwen van de pakketjes is even wat knutselwerk, maar met wat[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlSinds ik koolhydraatbeperkt ben gaan eten, komt er eigenlijk nauwelijks meer brood op mijn bordje... Op één uitzondering na: gehaktbrood! Zowel koud als warm[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlSinds ik koolhydraatbeperkt ben gaan eten, komt er eigenlijk nauwelijks meer brood op mijn bordje... Op één uitzondering na: gehaktbrood! Zowel koud als warm[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlToen ik half augustus bij de slager een half varken kocht, zat er bij de enorme hoeveelheid vlees ook een portie krabbetjes. Krabbetjes lijken op spareribs,[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDe kipkarbonade is het bovenste deel van de kippenpoot. Het onderste deel noemen we de drumstick. De karbonade wordt meestal met bot en vel verkocht. De[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlNa alle luxe en overdaad van Kerst is het vandaag tijd voor een gezond, vegetarisch gerecht. Het vouwen van de pakketjes is even wat knutselwerk, maar met wat[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIn menig kookboek en -tijdschrift vind je recepten voor een gehaktrol (of gehaktbrood). Vaak nam ik me voor om er eens eentje te maken, maar het kwam er tot nu[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHeerlijke, plakkerige, zoete kip waar je wel servetjes bij moet serveren! Een recept dat weer eens bewijst dat lekker niet moeilijk hoeft te zijn...[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlOnderstaande marinades komen oorspronkelijk uit het magazine 'Boodschappen' maar ik heb ze hier en daar wat aangepast. Deze marinades zijn geschikt voor 500[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlEen BBQ is leuk en gezellig! Er zijn maar weinig mensen die niet houden van een BBQ op z'n tijd. Voorwaarde voor een goede BBQ vind ik wel dat er goed vlees[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlVoor Euronics Barneveld bedacht ik een aantal recepten voor de airfryer. Ik gebruikte de Montana Master Fryer XL. Kant-en-klaar gekochte snacks bevatten naast[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHam en kaas maken een stukje vlees nóg lekkerder. Zelf een cordon blue maken van kipfilet of varkensfilet vind ik leuk, maar bij mij loopt dan heel vaak de[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl