Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Welkom terug in het Kookboekenmuseum waar oud & versleten worden gekoesterd. Ach, die ontroerend knullige jaren zeventig. Als je daar nu op terugkijkt, is[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 6 personen 1 kg hamlappen, in blokjes gesneden (dit kan ook met schouderlappen, maar dan de vet spek weglaten) vet spek, in plakjes zo groot als hamlap[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor 4 personen: 500 gr ossenhaas puntjes 4 dl paprikasaus (zie onder) 100 gr champignons 40 gr augurk en julienne 40 gr ui en brunoise 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg hamlappen, in blokjes gesneden (dit kan ook met schouderlappen, maar dan de vet spek weglaten) vet spek, in plakjes zo groot als hamlap[...]
Bron: smulweb.nlVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit is macaronisalade. Je kent het vast wel; je gooit een bepaalde hoeveelheid macaroni in het kokende water en ondertussen denk je: zal het wel genoeg zijn?[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlRegen? Hoor ik dat nu goed? Zijn dat echt regendruppels die ik tegen de trottoirtegels omhoog hoor spetteren? Het is niet waar. Op deze spannende zaterdag,[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comRegen? Hoor ik dat nu goed? Zijn dat echt regendruppels die ik tegen de trottoirtegels omhoog hoor spetteren? Het is niet waar. Op deze spannende zaterdag,[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDeze blogpost behoeft maar weinig intro. Tenzij je enorm geïnteresseerd bent in de geschiedenis van het ontstaan van International Hamburger Day, maar ik[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlU wist het natuurlijk ook al, maar sla heeft nagenoeg geen voedingswaarde. Het is feitelijk water dat een vaste, groene vorm heeft aangenomen. Lekker kan het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet groeit allemaal goed in de kas, nu nog wat meer zon voor de tomaten, paprika en Spaanse pepers. De komkommers en augurken hoeven niet zoveel zon, die doen[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlIk ben fan van Angélique Schmeinck , een van de weinige vrouwelijke meesterchefs in Nederland, en vooral van haar vegetarische gerechten. Voor m'n[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlHet is bijna half april, de tuin begint langzaam te ontluiken. De kerstrozen zijn op hun retour, nu zijn het de diverse bolgewassen zoals de narcissen, tulpen[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlRegen? Hoor ik dat nu goed? Zijn dat echt regendruppels die ik tegen de trottoirtegels omhoog hoor spetteren? Het is niet waar. Op deze spannende zaterdag,[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDe volle Maan trekt al behoorlijk en dat kan nogal zorgen voor wilde dagen, slapeloze nachten, chaotische gedachten, een enorme creativiteit en veel plezier nu[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlHet is Maan in Schorpioen. Schorpioen is voor de Watertekens wat Ram is voor de Vuurtekens; een energie met scherpe randjes, torenhoge emotionele golven die[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nl