Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 48 recepten
voor 4 personen 25 gram boter 2 eetlepel olijfolie 2 bosje lente-/bosui 50 milliliter groente- of kruidenbouillon 50 milliliter witte wijn 4 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 25 gram boter 2 eetlepel olijfolie 2 bosje lente-/bosui 50 milliliter groente- of kruidenbouillon 50 milliliter witte wijn 4 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 rode ponen 1 kleine kabeljauw (ca. 700 gram) 10 grote garnalen 20 mosselen 1 prei 4 bosuitjes 1 voet knoflook 1 takje tijm 1 takje munt[...]
Bron: smulweb.nlDaar hou ik nou van: bijna alles in een ovenschaal, in de oven, even wachten en klaar! Het recept komt uit het kerstnummer van het C1000-magazine. Daar is het[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlNee, natuurlijk niet! :) Afgelopen weekend moest er namelijk geklust worden in Monique en Peters huisje (afgelopen vrijdag hebben zij de sleutels gekregen van[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlZoete aardappel is het spannende zoete broertje van de 'gewone' aardappel. Zoete aardappel kan onder de schil zowel wit als oranje zijn, maar beide varianten[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlDikke luncht elke vrijdag tussen de middag met de jongste Sigi-telg. Haar oudere zus ging haar gedurende de lagere school periode voor; alleen hun keuzes van[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDe Artisjok is een distel en het gedeelte dat we eten is de jonge bloemknop. Deze moet op tijd worden geplukt; als de plant doorgroeit gaan de blaadjes open en[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 1 bak verse mosselen (2 kilo) ½ citroen 30 g roomboter 200 g risottorijst (pak a 400 g) 1 visbouillontablet 3 bosuitjes 1 teen knoflook[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 el olijfolie 1 sjalot (gesnipperd) 3 schaaltjes paddenstoelen (seizoensmelange (a 150 g)) 3 el droge witte wijn 1 el crème fraîche 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 bakjes paddenstoelen melange ((a 200 g), in reepjes) 25 g boter 2 bosuitjes ((zakje 3 stuks), fijngesneden) 1 teen knoflook (geperst) 4 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 stengels bleekselderij 1 zoete puntpaprika 2 bosuitjes 300 g zachtbelegen boerenkaas 1 teentje knoflook 1 dl droge witte wijn 1 el maizena[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg mosselen (panklaar) 1 envelopje saffraandraadjes 3 bosuitjes 1 teentje knoflook 25 g boter ½ theelepel kerriepoeder ½[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 teen knoflook 3 bosuien (zakje à 3 stuks) 15 g basilicum (bakje à 15 g) 700 g regenboog wortelmix (bak à 350 g) 3 el olijfolie 150 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 bosuitjes (in stukken van 1 cm) 4 stengels bleekselderij (in reepjes) 3 el platte peterselie (fijngehakt) 1 el verse tijmblaadjes 200 g[...]
Bron: ah.nl