recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | mexicaanse ovenschotel doritos | bananen ijs all ricipes | courgettesoep met vlees | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder nectarine witlof

Gevonden 111 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Kaasfondue met rode port en gorgonzola

voor 2 personen 400cl droge witte wijn, 200 cl port,150 gr gorgonzola, teentje knoflook en 400 gr oude Hollandse kaas. Bereidingswijze Breng de wijn aan de[...]

Bron: smulweb.nl
Peter`s Farm Kalfskoteletten in portsaus

voor 4 personen 4 kalfskoteletten peper, zout 1 tl. paprikapoeder 75 gr. boter 4 vleestomaten 4 el. verse ricottakaas 1 el. olijfolie 1 dl. witte port[...]

Bron: smulweb.nl

Gevulde flespompoen

voor 2 personen - 1 flespompoen - 1 rode (punt)paprika - 1 (rode) ui - klein blikje zwarte bonen - 1/2 rode peper - 1 teentje knoflook - chilipoeder - djinten[...]

Bron: smulweb.nl
Geitenbout a la Gaston Cl

voor 4 personen Ouderwets lang Deze recept maak je (wegens bereidingswijzen) wanneer je een paar dagen vrij hebben. voor bout 1 geitenbout van 1500 g zout[...]

Bron: smulweb.nl
Rood Gestoofde  Stoofperen

voor 6 personen 2 kilo stoofperen (kleine Giese Wildeman 3glazen rode wijn 1 glas rode port 200 gram poedersuiker 2 zakjes vanillesuiker 2 kruitnagels 1/2[...]

Bron: smulweb.nl
Foodblog-event december: cranberries - Round-up

Een paar weken geleden kondigde ik het Foodblog-event december aan, met als thema Cranberries . Daarin de oproep aan alle Nederlandse foodbloggers om deze[...]

Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com
Stoofpeertjes

Stoofpeertjes: dit bijgerecht hoort echt bij een winterse dag. Naast een kruimige aardappel, sperzieboontjes en een heerlijk stukje suddervlees met goudbruine[...]

Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com
Stoofpeertjes met bessenjenever

Stoofpeertjes kunnen maar op één manier gemaakt worden. Ze moeten enige tijd gestoofd worden in een ruime hoeveelheid vocht. Het type vocht is essentieel voor[...]

Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com
Ricottataartje met stoofpeer

Ingrediënten Porties : 4 stoofperen kaneelstokjes steranijs suiker/stevia slagroom fijne witte suiker boter speculaas ricotta vanille yoghurt rode wijn[...]

Bron: allrecipes.nl
varkenshaasje met aardbei-portsaus

voor 4 personen 400 gr varkenshaas*peper,zout*3 el bakboter*1/2 dl rode port(of rode wijn)*1 el aardbeienjam*1/2 el bouillonpoeder. Bereidingswijze Bestrooi[...]

Bron: smulweb.nl
Stoofperen in rode wijn en port

Ingrediënten Porties : 10 10 stoofperen 500 ml rode wijn 250 ml rode port 2 kaneelstokjes 1 eetlepel citroenrasp 6 (grote) eetlepels suiker[...]

Bron: allrecipes.nl
Coq au vin met port

Ingrediënten Porties : 6 1 (2 kg) hele kip, in stukken gesneden 3 teentjes knoflook, gehakt 2 uien, gesnipperd 1 bouquet garni zout en peper naar smaak[...]

Bron: allrecipes.nl
Rib Roast

Ingrediënten Porties : 8 1½ kg rib roast Peper, zout, boter en olie 750 gr zoete uien 1 dl plantaardige olie 50 gr suiker 2 dl rode port 2 dl rode wijn 1[...]

Bron: allrecipes.nl
Oestergratin met sint-jakobsschelp en gerookte[...]

Ingrediënten Porties : 4 16 oesters (nr 2) 16 sint-jakobsschelpen 4 eetlepels paneermeel Voor de saus 50 gr sjalotjes, in ringen 8 sprietjes bieslook,[...]

Bron: allrecipes.nl
Verrine van foie gras met gepocheerde peer

Ingrediënten Porties : 4 2 grote peren, geschild en in bolletjes (met een parisienne- of meloenlepel) 4 dl port 2 dl rode wijn 1 stokje kaneel 1[...]

Bron: allrecipes.nl
Lam voor geliefden

Ingrediënten Porties : 4 2 eetlepels olijfolie 2 ribstukken van het lam (7 ribben), getrimd en vet bewaard zout en peper naar smaak 4 teentjes knoflook,[...]

Bron: allrecipes.nl
Wildsoep van konijn, op en top herfst!

voor 6 personen 4 (tamme) konijnebouten (versgemalen) peper en zout 2 el wildkruiden 50 gr boter 4 uien (in halve ringen) 2 tenen knoflook (in plakjes) 1[...]

Bron: smulweb.nl
Stoofpot van rundvlees uit Sussex ( ook voor de[...]

voor 4 personen 1200 gram rundvlees (ik heb sukadelappen gebruikt)- peper, zout - plm. 2 eetlepels bloem - 2 uien - 6 eetlepels port of stevige rode wijn - 5[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy