Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Even geen getrut met moeilijk moeilijk verse pasta maken met zo'n kolere machine en een tafel vol met bloem, gewoon een pak ribbelmacaroni van honig (500 g)[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHeeft U hier al een recept ontdekt zonder crème fraiche? Ik heb net weer wat met pasta gerommeld. Lijkt heel erg op een vorig recept, maar ik wilde U deze[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOei, altijd lastig, kinderen en chili… Ik kreeg in deze pasta zonder problemen een theelepel chilivlokken weggewerkt, hoewel die toch ook loeiheet zijn.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOver zelf pasta maken kan je heel erg chic en interessant doen. Het ene pak meel is nog duurder dan de andere en je moet wel een officiële Italiaanse soort[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOeps! En toen kregen we opeens een culinair recensent en een fotograaf te eten. Waar was ik nu weer aan begonnen? Mac van Dinther, bekend als recensent van de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoor het Volkskrant-magazine gaat culinair journalist Mac Van Dinther wekelijks bij iemand eten, onder het mom van ‘iedereen kan koken’. Dat[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWe zagen het eerder bij vrienden, maar hun kinderen zijn er vast niet uniek in: midden in hun bord eten zien ze opeens ‘een rood dingetje’ en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlComfort Food is bij mij behoorlijk synoniem voor eenpansgerechten en dat klinkt helaas als een studentenhap, snel in elkaar geflanst en hopelijk nooit voor[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZo lieve kookmensen het is tijd voor de roundup. Heel veel dank voor de inzendingen. Zalm doet het goed op broodjes, op pannekoekjes, pizza, lunchgerechtjes[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl2 pakken (250g) verse pasta AH ravioli en/of tagliatelle 2 bakjes AH pastasaus tomaat-mascarpone 50 gr pijnboompitten verse basilicum 1 el creme fraiche Warm[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNodig voor 4 personen: Tagliatelle, 400 gram ·Spinazie a la creme, 1 pak (diepvries) ·250 gram Gehakt of spekreepjes ·Boursin, 2 van 80 gram[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl