Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Gisteren zag ik die Rudolph van Life & Cooking een open blik bier in een kip proppen. Dat hele gedoe ging met kip en blik en al de oven in, moet iets geweldigs[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGa je naar Noorwegen? Wat fijn! Noorwegen is een geweldig land en ik heb wel een paar tips om Noorwegen in de vorm van boodschappen mee te nemen naar huis.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKleine Chef werd vorige week vijf en terwijl hij enthousiast zijn kadootjes uitpakte, hield Meneer de telefoon ernaast, want tot mijn verdriet zat ik een paar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlbron foto: The Guardian Na mijn verslag over welke boodschappen je beslist mee moet nemen vanuit Noorwegen , kon ik niet achter blijven met Zweden. Tot op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk ben normaliter niet het type dat op straat foto’s staat te maken van snackbars en ik zak nog liever onder de tafel dan dat ik foto’s maak van[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKijk, gerechten met een verhaal, zo zie ik ze graag! Wij hebben de tosti, de Fransen hebben hun croque monsieur en de Britten hebben de welsh rarebit ; een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAls je het weet, proef je het bier erin terug, maar anders is dit gewoon een kruidige en wat vochtige cake. Ik gebruikte maple syrup, maar dat is vrij duur, en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe vlier bloeit nu overal, dus neem dit weekend nog even de tijd om een paar mooie bloesems te plukken! Buiten zal je het waarschijnlijk niet zo goed ruiken,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit gerecht staat bekend onder twee namen: in de Elzas noemen ze dit flammekueche (Flammkuchen in Duitsland) en in Frankrijk is dit tarte flambée, en het lijkt[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlComfort Food is bij mij behoorlijk synoniem voor eenpansgerechten en dat klinkt helaas als een studentenhap, snel in elkaar geflanst en hopelijk nooit voor[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoor een borrel maakte ik een heel zomers bordje van aardbei met brie en een munt-amandelsuiker. Daarbij kwamen wat kant-en-klare zaken, want gemak dient de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBraad 750 gram rundvlees aan met minimaal 1 kilo gesnipperde uien. Voeg naar keuze bier of bouillon toe tot alles onder staat. Voeg toe: een scheutje ketjap,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWie Timmah is weten we niet maar hij wilde graag dat we een recept van hem plaatsten. Nou goed daar doen we niet moeilijk over. Het lijkt ons verder niet te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl