Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
300 gram amandelspijs, 1 eidooier, ca. 4 el suiker Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verkruimel de spijs in een kom.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com4 el olijfolie, 8 drumsticks, 2 gesnipperde uien, 1,5 tl gemberpoeder, 1 tl kaneelpoeder, 1 kaneelstokje, 2 teentjes knoflook, ca. 300 ml kippenbouillon, 3[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekkere broodjes uit de Tip van maart 1984 Maak een zacht deeg van: 1,5 dl lauwe melk, 1 el zachte boter, 250 gram bloem, snuf zout, 3 el witte basterd[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com250 gr. tagliatelli, 700 gr. broccoli, 30 gr boter, 30 gr. bloem, 4,5 dl melk, 200 gr. achterham, 75 gr. gerapste belegen kaas, 1 zakje geschaafde amandelen[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor een springvorm van 18 cm. Een klein lief (en lekker) taartje. Deeg: 120 gram boter, 100 gram suiker, 1 klein ei, 240 gram bloem, 1/4 theelepel bakpoeder,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comeen lekker zoet tussendoortje! Nodig: dadels, evenveel amandelen, pure chocolade. Haal de pitten uit de dadels en doe hiervoor in de plaats een amandel. Smelt[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comRecept uit het boekje Bak met plezier (Oetker, uitgave 1981). Zo, dat is lang geleden! Ooit heb ik hier een paar dingen uitgemaakt en verder vooral heel vaak[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen deeg uit het boek van Richard Bertinet. In het begin is het heel erg nat deeg, maar als je doorgaat met kneden, en vooral geen meel toevoegt wordt het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comNogmaals de amandelcakejes gemaakt, nu met blauwe bessen als vulling. Ze waren weer erg lekker!
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comNodig: appels, bladerdeeg, amandelspijs, suiker en kaneel Per persoon 1 velletje bladerdeeg ontdooien. De oven voorverwarmen op 200 graden. Appels schillen en[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com600 gram voorgekookte bietjes, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 el olie, 3 takjes tijm, 2 el vijgenjam, 50 gram amandelschaafsel, 300 gram couscous, 150 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVoor 9 kleine cakejes (vormpjes onderkant 2,5x6 cm) 125 gram boter, 150 gram poedersuiker, 50 gram fijngemalen amandelen, 50 gram bloem, 1 vanillestokje, 125[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHeerlijk, maar bijzonder machtig toetje. In ieder geval een dag van te voren maken. Voor 10-12 personen 150 gram fijngemalen digestive koekjes, 50 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijk subtiele smaak. Wel een aantal uren laten marineren! 2 tl djinten, 2 tl ketoembar, 2 el kerrie, 2 dl yoghurt, 800 gram kippendijtjes (zonder[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com