Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
1 el olijfolie, 6 plakjes ontbijtspek, 2 kipfilets, 2 prei, 1 el bloem, 300 ml bouillon, 1 el grove mosterd, 2 el crème fraiche, gepofte aardappels Verhit de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen zak voorgegaarde aardappelblokjes, 10 eieren, stukje salami of andere droge worst, 1/2 bakje champignons, 1/2 groene paprika, 100 gram geraspte oude kaas,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com50 gram pijnboompitten, 1 grote broccoli, 2 el olijfolie, sap van 1/2 citroen, 8 plakjes rauwe ham, 100 gram zachte geitenkaas Rooster de pijnboompitten in[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com4 tomaten in stukjes, 100 gram brie, 2 el olijfolie, 1 zak kleine krieltjes, 1 gesnipperde ui, 1 paprika in stukjes, 1 zak veldsla, zout en peper Verhit de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comNog een lekker gerecht uit de Delicious van maart 2012. Ik vond de hoeveelheid ui die ze in de Delicious gebruiken wat aan de zuinige kant. Voor 3 personen 3[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVis met een zachte smaak, gecombineerd met snijbonen met een klein beetje kruiden. Erg lekker met aardappelpuree gemaakt met een beetje boter, melk en 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comGegeten op 2e kerstdag per persoon 1 eendenborst; verder: 2 laurierblaadjes, 10 jeneverbessen, 2 perssinaasappels (schoongeboend), 200 ml rode wijn (bijv.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comde 24e waren B. en I. bij ons, dus vierden we toen al een beetje kerst met een vegamenu. Salade met geroosterd brood en gegrillde kaas , idee uit de Kerst[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekker weer eens zelf patat gemaakt: 1 kg aardappels schillen, in repen van 1 cm doorsnede snijden. Goed droogdeppen. Frituurvet tot 150 graden verwarmen.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comT. had vorige week donderdag deze lekker shepherd's pie gemaakt. We hebben wel vaker shepherd's pie gegeten, maar deze was veel intenser van smaak. Ook gingen[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 18 november Deeg maken van: 250 ml water, 30 ml olijfolie, 5 gram zout, 15 gram verse rozemarijn (fijngehakt), 490 bloem, 5 gram gist Vulling: 300[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 6 mei Dit was een recept uit La Cucina Italia. De smaak was goed, maar het was behoorlijk droog, volgende keer behalve de geitenkaas ook maar wat[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 28 februari We hadden nog 2 heerlijke eendenfilets in de vriezer liggen uit de Auchan in Roncq, dus daar werd het weer eens tijd voor. Gemaakt met[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com