recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | courgettesoep met vlees | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder peer

Gevonden 13 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Tongrolletjes met witte wijnsaus,[...]

Een klassieker. Lekker. Niet moeilijk. Snel klaar. Zeker als je - zoals ik deed - een potteke visfond van Lacroix gebruikt. Ik schreef het al eerder. So little[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Crème de la mer (zeevruchten in de room)

Crème de la crème, dit receptje. Dat is het helemaal! Allez, toch voor wie van zeevruchten houdt. Een crème van een gerechtje dus. Figuurlijk. En ook[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be

Lam in bladerdeeg, ham, aardappelmousseline

De dagen beginnen nu echt wel serieus te lengen. Oef! Eindelijk. Het kan voor mij niet snel genoeg lente zijn. Oké, oké. Je hoort me niet klagen. We hebben[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Tarbot met kruidenkorst van parmezaan,[...]

Vaak vragen mensen mij: hoe krijg je dat toch allemaal gecombineerd? Full-time werken, 4 maal per week trainen voor een marathon, kookles volgen, zelf koken,[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Pladijsfilets met sabayon van basilicum, limoen[...]

Pladijs wordt door de VLAM gepromoot als vis van 't jaar. Een campagne die blijkbaar aanslaat, want toen ik vrijdagavond stond aan te schuiven aan het[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Gratin van heilbot met gemarineerde tomaat en[...]

Met een diëtende echtgenoot sta ik dag in, dag uit voor zware uitdagingen in de keuken om iets gezonds te brengen met een minimum aan koolhydraten en[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Gepekeld melkvarken met een tomatade en[...]

Eerlijk duurt het langst, vind ik. Ik vind dit een heel lekker bord, maar... ik zou opteren voor of de tomatade, of de tartiflette. De beide samen matchen niet[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Visserspannetje

Een paar weken geleden maakte ik de erwtensoep met een torentje van garnaal en gerookte forel , een recept uit de Libelle, maar eigenlijk afkomstig uit het[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Rundtournedos op duxelle van champignons,[...]

Elf jaar reeds volg ik kookles. "Leer je dan nog iets bij?" vraagt men mij wel eens. Dat hangt er natuurlijk een beetje van af, soms wel, soms niet. Maar bij[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Griet, krokante aardappel, jonge ui, tomaat

Je mag mij àlles vragen in de keuken: geduldwerkjes (zoals piepkleine brunoise snijden) of precisieklusjes (ingrediënten tot op een gram afwegen), het kan mij[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Dorade royale in zoutkorst, marjoleinboter,[...]

Goudbrasem of dorade royale is de bekendste vis in de familie van de zeebrasems. Voor dit pure visgerecht koop je de vis op z’n geheel. Vraag je visboer[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Pluma Iberico, groentenmengeling, paprika[...]

Op het vlak van vlees dacht ik zowat alles al geproefd te hebben (op een paar exotische soorten zoals bv. krokodil na), maar dat was dus duidelijk verkeerd[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Sven Ornelis, De Would-Be Chef

Eigenlijk zou een mens geen kookboeken meer moeten kopen. Er zijn zoveel kooksites, blogs, YouTube kanalen,... alles is te vinden op het internet. En toch.[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy