Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten: - 8 grote rijpe vijgen of 12 kleintjes - grote klont boter - 4 el honing - 1 tl kaneel - handvol gepelde pistachenoten of amandelen - Griekse[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comAanstaande vrijdag speelt Nederland zijn eerste wedstrijd in het WK 2014 en ik ben echt geweldig in de voetbalstemming. Jezus, wat heb ik er veel zin in! Hier[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlWat is het? Kaymak is de Turkse variant op het zuivelproduct wat wij als zure room kennen. Het wordt (soms ook wel kajmak genoemd) in Zuidoost-Europa, het[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlNa een pittige en overvloedige Mexicaanse maaltijd presenteer ik mijn gasten een verkwikkend toetje met ananas. Toevallig had ik een super exemplaar liggen in[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beDeze week waren we het grootste gedeelte van de week weer uit eten doordat we een weekendje weg waren. Maandag maakte ik tussen de middag een romanesco fritata[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlComfort food ten top, dat is aardappelpuree. Soms wil je je alleen met een bord puree op schoot op de bank nestelen. Meer dan een goed boek heb je daarnaast[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlDaar is ie dan! Het Eerst Koken kerstmenu. Ik had al maanden lang (jaha, foodblogger…) een retro kerstmenu in mijn hoofd met ouderwetse klassiekers.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDaar is ie dan! Het Eerst Koken kerstmenu. Ik had al maanden lang (jaha, foodblogger…) een retro kerstmenu in mijn hoofd met ouderwetse klassiekers.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlFoto: Hanne Sickel Het mooiste kookboek dat ik onlangs kocht is het NY Times Cookbook, dat de beste recepten uit die krant van de afgelopen 130 jaar in één[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBreydelspek, werken met producten van vlakbij en creëren voor Finger Food. Dubbel genieten dus, vlieg erin. Amai amai, wat een drukte. Superveel leuke[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlIn tegenstelling tot vorige week met een paar prachtige voorjaarsdagen is de temperatuur nu weer flink gedaald en ligt er zelfs wat sneeuw. Dacht ik[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlGnocchi is meervoud van het Italiaanse woord ‘gnocco’, wat gewoon, lekker kort door de bocht, klont betekent. We weten natuurlijk allemaal dat het[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlIk was het ondertussen zo gewoon om vegetariër te zijn dat ik afgelopen zaterdagavond (de laatste dag van DZV) zo’n uur na het avondeten opeens besefte[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beIk kan niet geloven dat de Dagen Zonder Vlees al meer dan halfweg zijn. We hebben er al 26 van de 46 dagen opzitten. Ik heb nog geen enkele keer vlees of vis[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beAfgelopen kerst heb ik Gratin Dauphinois gemaakt uit mijn moeder's kookschriftje. Samen met een tournedos met rozensaus , stoofpeertjes en peultjes. Wij[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nl