Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 90 recepten
Hè, wat afgezaagd, koekjes in hartvorm, omdat het maandag Valentijnsdag is… Om het niet te overdrijven werden het zoute kaaskoekjes met room en grana[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNodig: * Slagroom, kwart L. * Eieren 3x * Blik crab 2x * Gruyere kaas geraspt, 75 gram * UI 1x * Spekreepjes 1 bakje * Bladerdeeg Werkwijze: Verwarm de oven[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEton Mess deconstructed? Maar is dat al niet behoorlijk ‘deconstructed’ van zichzelf, eigenlijk gewoon geprakt en geroerd ? Jawel, dat is wel zo,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZonder hartjes, ja. Want ik ben behoorlijk a-romantisch en houd niet van ‘klef’. Hartjes in je avondmaaltijd zijn leuk als je zestien bent. Maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl“Kookboekenmuseum?” vroeg mijn schoonmoeder. “Ja, heb je nog iets interessants liggen?” Ik heb weliswaar voldoende materiaal om een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe pakketbezorger stond met een spijtig gezicht voor de deur. Hij vond het heel erg, maar de enorme doos die hij mij wilde overhandigen, voelde nogal nat aan.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk liet mijn oudste dochter een foto zien op mijn telefoon. “Zeg, wil je voor je verjaardag deze ‘varkentjes in de modder-taart’?” De[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten: bladerdeeg (of een andere bodem) 100 gram geraspte oude kaas 175 gram zachte geitenkaas 3 eieren 1/8 liter slagroom 90 gram walnoten bieslook[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNodig (voor 2 personen): * Courgette, een kleine * Knoflook, 2 tenen * Tomatenpuree, een klein blikje * Gerookte zalm of surimi, 1 ons * Garnalen, 1 ons *[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl‘Zo dichtbij als mogelijk, zo ver weg als nodig.’ Vorige week kwam er een nieuw kookboek uit en de ondertitel omschrijft precies hoe ik het ook zou[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoor 2 personen: 250 gram verse pasta (AH, bijv ravioli rossi con formaggio, pomodoro e basilico), olijfolie, 2 tenen knoflook, 250 ml slagroom, 150 gram[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOven: 200 graden Bakken: ca. 30 minuten 8 blaadjes bladerdeeg 300 gr broccoli 1 prei olie 2 eieren peper ketjep (Manis) 4 eetl slagroom 10 sprieten bieslook[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNodig: * 5 velletjes bladerdeeg * 2 dl slagroom * 1 ei * 1 ons suiker * 1 ons amandelspijs * 4 of 5 rijpe peren Laat het bladerdeeg ontdooien, vet een lage[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlRucola is geweldig. We doen er van alles mee. Simpel als sla met een kerstomaatje en mosterdvinaigrette, zeer geschikt. Vanavond weer es een pastaatje[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEn nog een lekker dikmakende schotel! Speciaal voor vriendin T. Nodig: 1 stuk brie 1 zakje aardappelschijfjes 1 a 2 uien in stukjes een paar tomaten in stukjes[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlRecept van Richard Gussof, chefkok van restaurant Pietrasanta in New York: Pasta van penne met pancetta in een wodkasaus met doperwten Ingrediënten (voor 2[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDeze soep is simpel en echt heerlijk! Het gaat erg goed samen met iets van kaas, dus er zouden kaasbroodjes bij kunnen als hoofdgerecht. Ik maakte hem als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAls je denkt dat je kunt koken, moet je eens iets veganistisch maken. Nee, herstel, maak eens iets veganistisch dat ook nog lekker is. En als je denkt dat je[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl