Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 156 recepten
De ingang van winkel Persepolis [spreek uit: pèr-SEH-pô-liss ] op Kanaalstraat 82 (te Utrecht) is weinig opvallend in de veelheid aan uitgestalde groenten en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDenken jullie nu alsjeblieft niet meteen dat een lunch bij een **sterrenrestaurant dagelijkse kost is voor Man en mij. En al helemaal niet op een blote (lees:[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comUmami is, jawel, de vijfde smaak naast bitter, zuur, zout en zoet. De smaak is niet eenvoudig uit te leggen, het is de smaak van eiwitten. Maar waar smaken[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 4 personen Deeg: 1 tl gedroogde gist 1 dl warm water 150 gr bloem 60 gr zelfrijzend bakmeel 45 gr boter 50 gr zeer fijne suiker vulling: 250 gram gehakt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 12 oesters (platte of bolle Zeeuwse) - potje zalmkuit - 100 gram gerookte zalmfilet - bieslook - citroen - zwarte peper uit de molen[...]
Bron: smulweb.nl4 eetlepels oestersaus 1 eetlepel droge sherry 3 cm verse gember, fijngesneden 2 eetlepels sojasaus 1 eetlepel citroensap 1/4 rode peper, fijngesneden 500 ml[...]
Bron: smulweb.nl4 repen kalkoenfilet; het sap van 1 citroen; 1 eetlepel oestersaus; 3 geperste teentjes knoflook; 1 eigeel; zout, peper en komijnpoeder naar smaak;[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 sjalotjes, in dunne schijfjes 1 knoflookteentje, geperst 1 tl korianderzaad, geplet 1 laurierblaadje 200 ml groentebouillon[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 0,75 liter kippenbouillon 0,2 liter koksmelk 200 gram kipfilet 1 takje(s) citroengras 2 handjes taugé 1 theelepel(s) laos 2 eetlepel(s)[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 16 oesters in de schelp, geopend en de bovenste schelp verwijderd peper en zout 30 g boter 1 sjalotje, fijngesneden 100 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 8 verse oesters met schelp 5 eetlepels vers citroensap 3 eetlepels worcestersaus hot peppersaus, zoals Tabasco, naar smaak zout[...]
Bron: allrecipes.nl(recipe in English? please scroll down) In de Italiaanse keuken wordt veel vaker kalfsvlees gebruikt dan hier in Nederland. Ik moet zeggen wij eten het ook[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIngrediënten 4 zalmmoten (a ca. 200 g) zout en peper 2 theelepels citroensap 4 takjes koriander 250 g mienestjes 1½ struik paksoi 2 eetlepels[...]
Bron: ah.nlDit lekkere en eenvoudige (nou ja, kippenlevertjes schoonmaken is even een werkje) is van de moeder van Kim Le Cao van de site over Vietnamees eten Pho[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 2 kalfs- of kalkoensaucijzen 4 eetlepels olijfolie extra vierge 1 zakje stoneleeks (8 stuks) 1 bakje oesterzwammen (150 g) 1 blik[...]
Bron: ah.nlMet Indisch eten ben ik min of meer groot gebracht, we aten thuis vaak rijst, rijsttafel, nasi goreng, bami, sateh, gado-gado, sajoer, klapper met ketan en[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com