Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 81 recepten
Welkom terug in het Kookboekenmuseum waar oud & versleten worden gekoesterd. Ach, die ontroerend knullige jaren zeventig. Als je daar nu op terugkijkt, is[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 schoongemaakte (jonge) eend van 1-1,2 kg 200 gr gehakt 12 clementines 2 gekonfijte mandarijnen, grof gesneden 1 dl Grand[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 50 g sultanarozijnen 3 el cognac een beetje boter 3 el tarwegriesmeel 350 g ricotta 3 grote eierdooiers 85 g fijne kristal[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 g zuurkool naturel geklaarde boter (laat boter tot een kook komen en schuim wit deel af) Geklaarde boter geeft een neut smaak aan het[...]
Bron: smulweb.nlSoms wil je absoluut iets bakken maar heb je de juiste bakvorm niet en blijkt die na wat marktexploratie behoorlijk wat te kosten. En dan ga je met collega's[...]
Bron: anne-in-de-keuken.blogspot.comDiner alleen. Helemaal niet zielig, maar juist een moment om het er even van te nemen. Want er moeten nog stomme losgetornde kledingstukken versteld worden[...]
Bron: mangerie.blogspot.comOf we meedoen met een filmmarathon? Op het programma staan de drie delen van "Lord of the Rings", extended versions. Een luie zondag lijkt míj de perfecte[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen - 400 ml melk - 250 gram bloem - 2 eieren - mespuntje zout - 3 scheppen suiker - sinaasappel Bereidingswijze Pim Haaksman: Flensjes moeten dun[...]
Bron: smulweb.nlEisbein in zelf getrokken bouillon zoveel eisbein als benodigd VOOR BOUILLON: kokend water 1 grote ui, in kwarten 2 teentjes knoflook, in reepjes 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1.5 kg iets kruimige aardappelen, geschild + olijfolie rodewijnazijn Smaakcombi met rozemarijn: olijfolie - 1 bol knoflook, verdeeld in losse[...]
Bron: smulweb.nlDeze elmalı kurabiye (Turkse opgerolde appelkoekjes) zijn een van de eerste dingen die ik samen met mijn schoonzusje heb gebakken (het begin van vele mooie[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlNa het heerlijke hapje, de suikerspin van ganzenlever met gekonfijte ui en geroosterde sesamzaadjes , waren de verwachtingen hooggespannen voor de rest van de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen licht lentedessert. Een explosie van smaken. Een perfecte combinatie van warm en koud. Een samengaan van verschillende texturen: krokante crumble,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGestoofde kip in Lo Shui Het geheim van Master Sauce/Meestersaus/ 鹵水/ Lo Shui/ Lu Sui Bladerend door een kookboekje op zoek naar rode kool gerechten, viel mijn[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet moge gezegd worden, beste lezers. De (voorlopige) boekcover is niets meer of minder dan een feit! Hoe vinden jullie 'm? Volgens ons moeder zijn mijn billen[...]
Bron: bakedlouies.blogspot.com