Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
voor 4 personen 2 flinke el boter 100 g (verse) zilveruitjes 200 g kastanjechampignons 600 g reepoulet Gemalen peper en zout 2 el bloem 2 jeneverbessen 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen Wildgoulash voor 500gr.diverse wildstukjes Ingredienten voor de marinade 300 cl.rode wijn 3 teentjes knoflook 1 grote ui 5 gekneusde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo runderriblappen of sucadelappen 8 grote uien (in halve ringen gesneden) 125 g grote verse champignons (in plakjes) 100 g roomboter 2 el[...]
Bron: smulweb.nlIk sta altijd open voor vragen en/of suggesties. Daar kan je veel van opsteken, vind ik. Onlangs kreeg ik zo'n vraag van een 'trouwe fan'. Of ik met de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHollandse Stoofschotel van Ree met Kastanjechampignons. Ingredienten: 2 flinke eetlepels boter. 100 gram (verse) zilveruitjes. 200 gram kastanjechampignons 600[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlIngrediënten voor 3 personen 500 à 600 gram hertenstoofvlees (hertengoulash) in blokjes 250 gram Tagliatelle all'uovo (eipasta) 2 el boter 1 ui, gesnipperd 1[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlPasta con cavolo rosso e salsiccia. Mijn vader kwam als eerste met het idee om rode kool met pasta te combineren. Hij was daar zo enthousiast over dat ik zijn[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten voor 3 personen 500 à 600 gram hertenstoofvlees (hertengoulash) in blokjes 250 gram Tagliatelle all'uovo (eipasta) 2 el boter 1 ui, gesnipperd 1[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlDit jaar geen haas uit de weitas van de jager maar uit de diepvries van de Lidl. Ingrediënten: 1 kg hazenbouten marinade : 1 winterwortel 2 uien 3[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze bouillon van het karkas van de Pekingeend van het recept van 14 november is overheerlijk. bouillon het karkas van de bereide pekingeend stukje[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlPasta con cavolo rosso e salsiccia. Mijn vader kwam als eerste met het idee om rode kool met pasta te combineren. Hij was daar zo enthousiast over dat ik zijn[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlVoor 10 liter: 1 kg haas (kop en voorste delen) 3 kg ree (hals en schouder) 2 kg oud wild konijn 2 oude patrijzen 1 oude fazant 500 g wortelen 500 g preigroen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1kg Wildpoulet 2-3 uien 4-6 tenen knoflook 250g spekjes 1 prei 1 winterwortel 250g kastanjechampignons 10-12 gekneusde witte peperkorrels[...]
Bron: smulweb.nlEn om van kaasfondue naar groentebouillon te gaan, is niet zo'n grote truc als het klinkt, hoor. Gewoon het toonbare GFTafval (de stronken bloemkool en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comVoor 10 liter: 1 kg haas (kop en voorste delen) 3 kg ree (hals en schouder) 2 kg oud wild konijn 2 oude patrijzen 1 oude fazant 500 g wortelen 500 g preigroen[...]
Bron: smulweb.nl