Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
voor 2 personen 1 stuk(s) Kipfilet 50 gram Ghee (Indiase boter) 100 gram Gepelde tomaten 50 gram Tomatenpuree 50 gram Sjalot 25 gram Gember 2 teentje(s)[...]
Bron: smulweb.nlHoewel ik een doodgewone, Hollandse meid ben, ben ik toch geen liefhebber van onze traditionele AGV’tjes. Geef mij maar iets met veel pit. Met een[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDeze fusion creatie is echt de zomer op je bord! Lekker met je handen te eten, dus heerlijk voor etentjes in het park, op de boot, in de tuin, op het[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlMet behulp van Chili ben ik een groot deel van mijn tweede jaar in Amsterdam doorgekomen. Het is voor mij een zomers-winter gerecht. Ik woonde toen in een[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlHoewel ik een doodgewone, Hollandse meid ben, ben ik toch geen liefhebber van onze traditionele AGV’tjes. Geef mij maar iets met veel pit. Met een[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comOfficieel is het nog zomer, maar als ik naar buiten kijk lijkt het wel of de herfst het stokje voorlopig overgenomen heeft. Begrijp me niet verkeerd, ik kan de[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlWat is zhug en hoe gebruik je het? Zhug, sahawiq of skhug is een pasta en komt van oorsprong uit Jemen. Een variatie met tomaat wordt in Israël gegeten bij[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHoewel ik een doodgewone, Hollandse meid ben, ben ik toch geen liefhebber van onze traditionele AGV’tjes. Geef mij maar iets met veel pit. Met een[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHou je ook zo van Indiase curry's, dan moet je zeker deze rode bietencurry met sukadelappen eens proberen. Heerlijk van smaak. Bij ons komt deze curry zeker[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlJa, hoe noem je zoiets in het Nederlands? Een borrelschaal dan maar? Hoewel ik dit voor het avondeten op tafel zet. Ik had een tijdje geleden al eens zoiets[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl