Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 42 recepten
Ingrediënten Porties : 8 100 gr. kristalsuiker 100 gr. boter 2 dl. room 200 gr. dadels 3 dl. water 1½ theelepel baking soda 60 gr. boter 175 gr. bruine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 9 2 eieren 1 grote rijpe banaan, gepureerd 80 gram snelkook havermout 60 gram ongezouten rauwe zonnebloempitten snufje[...]
Bron: allrecipes.nlAl een hele tijd wilde ik graag aan 'de kefir'. Ik stelde het steeds maar uit, omdat ik er toch een beetje huiverig voor was. Plaatjes kijken via google maakte[...]
Bron: smakelijck.blogspot.comVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen aromatisch zoet brood met specerijenmix Als je regelmatig mijn blog leest, dan weet je dat ik graag desembrood bak. Meestal bak ik tweewekelijks een aantal[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDesembrood is eerlijk brood! Brood staat de laatste tijd in de belangstelling. We horen en lezen steeds meer over de bereidingswijze van bakkers. Over de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSuikerloos! Zonder geraffineerde suiker is de gehele maand februari het thema op Irene kookt! We starten met de ‘testimonial’ van Tanya. Ik heb[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlKerstmis....ik vind het een hele fijne tijd. Lichtjes, liedjes, warmte, samenzijn en hopelijk wat sneeuw. Daar zullen velen het niet mee eens zijn maar[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlIn de winter vind ik het altijd lastiger om fruit te eten dan in de overige jaargetijden. Het is buiten koud en dan het fruit is ook nog koud...voor mij geen[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlPudding is misschien niet de juiste naam voor dit dessertje maar what's in a name. Eigenlijk is het meer een herfstdessertje denk ik maar het is zo lekker dat[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beSoms moet je eens iets nieuws doen. Zelf granola maken bijvoorbeeld. Dit recept heb ik al een aantal dagen geleden gemaakt maar het blijft lekker krokant. Ik[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beZin om te experimenteren maar door het zonnetje geen zin om te bakken. En ik had net nog een verdwaalde peer gevonden. Dan maak ik het mezelf gemakkelijk een[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIk was vandaag in een experimentele bi en op zoek naar een lekker dessertje met fruit. Ik had eigenlijk voornamelijk clementines in huis en ik vond niet direct[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beWat een bak-weekend... Vandaag maakte ik deze heerlijke kokosbonbons. Het maken duurt maar 10 minuten! Deze bonbons zijn ideaal voor op een verjaardag of als[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIk heb de laatste tijd vooral rauwe zoetigheden gemaakt, om verschillende redenen eigenlijk. Ten eerste gaan er bij het verhit van de meeste dingen een aantal[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be