Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
voor 4 personen 4 duivenfilets 50 gram pistachenoten ongepeld 1 grote kweepeer 1 steranijs 1 blaadje laurier 3 peperkorrels 10 g donkere bruine suiker 1 dl[...]
Bron: smulweb.nl* 1 kilo lekkere pruimen, * 1/2 l blanke azijn, * 4 flinke fijngesnipperde uien, * 4 fijngehakte tenen knoflook, * 1 fijngehakte rode chilipeper, * 4 theel[...]
Bron: smulweb.nl1,2 kg rode kool, schoongemaakt en fijn gesneden 1 citroen zout en peper uit de molen 50 g suiker 1/4 ltr krachtige rode wijn 3 el (rode wijn-)azijn 1/4 ltr[...]
Bron: smulweb.nlVroeger was het een lekkernij, gebakken forel! Tegenwoordig wordt er een beetje op neer gekeken. Toegegeven, de meeste forellen die op ons bord komen behoren[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlVandaag snert, morgen concert ! Is een bekende uitspraak, nou is dit heel wat anders dan snert maar het resultaat kan hetzelfde zijn. Als je er gevoelig voor[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlIngrediënten 1 prei (gewassen en in halve ringen) 1 bakje walnoten ((60 g), grof gehakt) 1/2 rodekool 4 el olijfolie extra vierge 6 el rode port 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 75 g roomboter zout 90 g bloem (gezeefd) 3 eieren 1 dl balsamicoazijn 1 dl rode port 150 g (bruine)basterdsuiker 125 ml slagroom 250 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g pitloze druiven ¾ dl witte port 1 takje rozemarijn ½ eetlepel balsamicoazijn 1 eetlepel gembersiroop 100 g gorgonzola 1[...]
Bron: ah.nlPâté de Campagne noem ik het maar even, deze keer van gewoon varken en kip. Vermengd met een paar kippenlevertjes, om de doodeenvoudige reden, dat ik even geen[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIngrediënten: 400 ml rode port 6 el rietsuiker 2 el aceto balsamico 16 ronde middelgrote sjalotten of borettane uitjes 4 plakjes bladerdeeg 2 el bloem 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen paar jaar geleden kreeg ik van mijn moeder dit recept van rode kool met port en chocolade. Schrik vooral niet van de combinatie. De alcohol van de port[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlIngrediënten: 400 ml rode port 6 el rietsuiker 2 el aceto balsamico 16 ronde middelgrote sjalotten of borettane uitjes 4 plakjes bladerdeeg 2 el bloem 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIn navolging van mijn blog van gisteren ook vandaag een paar recepten waar eigenaren van een grote tuin en andere enthousiastelingen met groenten en fruit aan[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVandaag snert, morgen concert ! Is een bekende uitspraak, nou is dit heel wat anders dan snert maar het resultaat kan hetzelfde zijn. Als je er gevoelig voor[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl. Hazepeper...nog zo`n recept wat veel gegeten word rond kerst Dit is Oma`s recept en erg lekker Hazepeper Ingrediënten Hazenresten boter bloem overgebleven[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nl