Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
voor 8 personen 3 uien 250 gr. kabeljauwfilet 250 gr. roodbaarsfilet 250 gr. zalmfilet 300 gr. gekookte mosselen 200 gr. Gamba`s of rivierkreeftjes 2dl[...]
Bron: smulweb.nlVroeger was het een lekkernij, gebakken forel! Tegenwoordig wordt er een beetje op neer gekeken. Toegegeven, de meeste forellen die op ons bord komen behoren[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIngrediënten 4 takjes peterselie 3 eetlepels mayonaise 1 eetlepel yoghurt 3 teentjes knoflook 1 rode paprika 24 olijven met zongedroogde tomaten (pot a[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui 4 takjes peterselie 225 g kabeljauwfilet 250 g roodbaarsfilet 1 dl olijfolie 2 teentjes knoflook 1 blik tomatenblokjes (400 g) 1½[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 kropjes little gem 1 rode peper 4 takjes peterselie 2 grote sappige sinaasappels 5 eetlepels extra vierge olijfolie 1 bakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 teentje knoflook 25 g pijnboompitten 1 sneetje oud witbrood 4 takjes peterselie 2 eetlepels olijfolie (extra vierge) zout (versgemalen)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 8 trostomaten 2 eetlepels olijfolie 4 teentjes knoflook (fijngehakt) 1 eetlepel gedroogde tijm 1 eetlepel grof zeezout 150 g surimisticks[...]
Bron: ah.nlRivierkreeftjes, crème fraiche en gesnipperd ui. Peterselie, wit brood, knoflook & olijfolie - helemaal fijn. Erover heen strooien. Even in de oven &[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlZoals de meeste van ons heb ik er al weken rekening mee gehouden en overal gekeken om inspiratie op te doen. Omdat wij niet met veel mensen zijn, kies ik voor[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIn dit heerlijk voorgerecht "knuffelen" vis en kreeftachtige samen in een torentje :) De avocado-mouse en garneert met zeekraal, maken dit een echte[...]
Bron: jeanyscooking.blogspot.de2 ½ kilo vissoorten (stevig visvlees) 125 gram ui 50 gram preiwit 2 vleestomaten gepliceerd en grof gesneden 30 gram geplette knoflook 15 gram grof[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg verse vis : vier soorten, 2 l visbouillon, 2 glazen droge witte wijn, 4 gepelde tomaten of 1 doos gepelde tomaten, 1 doosje tomatenpuree,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 courgettes ½ bosje dille 3 eieren 100 ml melk 3 volle eetlepels bloem 60 gram parmezaanse kaas of pecorino geschaafd Pezo Olijfolie[...]
Bron: smulweb.nl2 ½ kilo vissoorten (stevig visvlees) 125 gram ui 50 gram preiwit 2 vleestomaten gepliceerd en grof gesneden 30 gram geplette knoflook 15 gram grof[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg verse vis : vier soorten, 2 l visbouillon, 2 glazen droge witte wijn, 4 gepelde tomaten of 1 doos gepelde tomaten, 1 doosje tomatenpuree,[...]
Bron: smulweb.nl