Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 4 225 g lumache (slakvormige pasta) of andere holle pasta 4 el fijngehakte verse peterselie 4 el fijngehakte verse munt 4 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - 250 g mager lamsgehakt (of evt. rundergehakt) - 2 teentjes knoflook, uitgeperst - 1 ui, gesnipperd - 2-3 tl kaneel - 2 el pijnboompitten - 2[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMeneer was op de Faeröer geweest voor zijn werk en ik had last van lichte jaloezie. Zelf heb ik er ooit aan een klif gestaan, ervan overtuigd dat ik nu echt de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 1 bos peen 1 ui (in parten) 10 gedroogde abrikozen ((zak 500 g), in reepjes) 2 tl gemalen komijn (djinten) 2 el vloeibare honing 3 el[...]
Bron: ah.nlUitje, knoflook & ras el hanout kruiden. Water & rijst erbij. Rijst koken. Lamsvlees in stukjes. In pan bakken. Daar rijst bij. Kikkererwten &[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlHey allemaal! Gisteren ben ik samen met partner in crime Claartje weer de keuken ingedoken om een Foodpornvideo voor jullie op te nemen. Of misschien meer voor[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlCouscous. Ras el Hanout. Merguez worstjes. Abrikoosjes. Courgette & komkommer. Feta. Platte peterselie, koriander & munt. Vers! Zowel koud als warm[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlAls ik een recept tegenkom waar melk in wordt gebruikt bewaar ik deze heel vaak. We zijn geen melkdrinkers maar er staat wel altijd een fles melk in de[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlDe afgelopen tijd zijn we weer op zoek gegaan naar leuke hotspots in Amsterdam. Wij noemen iets een leuk hotspot wanneer er een relaxte sfeer hangt, de[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlvoor 3 personen 500 gram rundergehakt klein bosje verse koriander (gehakt) klein bos platte peterselie (gehakt) 1 ui (fijngesnipperd) zwarte peper en zout[...]
Bron: smulweb.nl