Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 eetlepel plantaardige olie 4 lamsbouten 1 ui, fijngehakt 4 teentjes knoflook, fijngesneden 2 wortels, in stukken 2 stengels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 g mager ontbeend lamsvlees (bijv. lamsbout), vetrandjes verwijderd en in blokjes van 2 cm 2½ eetl. bloem 2½ eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 1 grote ui, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 450 g magere lamsbout, zonder vet en in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 5 personen - 1 kg lamsbout - 2 uien - 1 citroen - 1 thl. oregano (of enkele verse takjes) - 1 thl. thijm (of enkele verse takjes) - 3 blaadjes laurier -[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: Voor 5 personen: 1 flinke lamsbout; 3 eetlepels mosterd; 2 eetlepels honing; 2 grote fijngehakte uien; 2 geschrapte en in plakjes gesneden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen - 1 kg lamsbout - 2 uien - 1 citroen - 1 thl. oregano (of enkele verse takjes) - 1 thl. thijm (of enkele verse takjes) - 3 blaadjes laurier -[...]
Bron: smulweb.nl'Akropolis adieu' klinkt het op de achtergrond, mijn laatste receptje in deze Griekenland reeks. Best wel jammer, ik heb nog het een en ander op mijn 'to do'[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beEen navarin is een eenvoudige lamsstoofschotel met wortels en raapjes. De benaming: navarin is genoemd naar de navet (raap). 1 kg lamsbout, ontbeend en in[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beAls ik aan Ierland denk, denk ik aan regen en als ik aan regen denk, denk ik aan de herfst. Dat is nog helemaal niet zo'n gekke gedachte, want ik las laatst[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlToen ik nog maar 18 jaar oud was (eeuwen geleden dus .... zucht) kocht ik een aantal kookboeken. En eentje daarvan was een Frans kookboek. Daarin vond ik dit[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlSoms moet je een goede reden bedenken om eens lekker uit te pakken. Een verse vis, lekkere wijn of een mooi stuk vlees, dat verdien je af en toe gewoon! Soms[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlvoor 4 personen Voor vier personen, voorbereiding: 20 minuten, Eerste bereiding meer dan 90 minuten. Vervolgbereiding ongeveer 30 minuten Ingrediënten:[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Ingrediënten: 1 kilo lamsbout 1 ui, gesnipperd 2 tenen knoflook, gekneusd 1 wortel in blokjes 1 stengel bleekselderij, in stukjes 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen -2 kleine lamsboutjes -peper en zout -2 grote uien -300 g wortelen -1 bleekselder -2 rode paprika′s -4 knoflooktenen -rozemarijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Ingrediënten: 1 kilo lamsbout 1 ui, gesnipperd 2 tenen knoflook, gekneusd 1 wortel in blokjes 1 stengel bleekselderij, in stukjes 2[...]
Bron: smulweb.nl