Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
voor 4 personen 400 gram wild naar keuze, 100 gram gemengde paddestoelen, 2 sjalotjes, 50 gram wittebrood zonder korst, 4 eetlepels creme fraiche, 4 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 scampi; Voor het bierdeeg: 125 g witte bloem; 1 eidooier; 1 eiwit; een snuifje zout; een flinke scheut cognac; 3/4 flesje Hoegaarden wit[...]
Bron: smulweb.nlIk ben niet wild van een stukje wild, moet ik zeggen, al hangt het er ook van af wat je mij precies voorschotelt: hertenkalf en fazant lust ik wel, maar van[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beGourmet en heerlijk Frans brood Bij ons thuis is het bijna weer zover: ‘het heerlijk avondje'. En dat bedoel ik ook letterlijk, want met onze inmiddels[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlZijn 't Mossels of Mosselen ? Er bestaat een Facebook-pagina die 'hetzijnMosselS' heet. Zij claimen het te weten; mosselen is een werkwoord. Ik mossel, jij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlNidi betekent nesten in het Italiaans. En deze gevulde, opgerolde pastavellen lijken inderdaad op nestjes! Het recept voor deze nidi komt uit het boek Simply[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIngrediënten 125 ml slagroom 190 ml vleesfond (pot à 380 ml) 2 kalfsoesters 2 el cognac (slijter) zet alles op mijn lijst Handig als boodschappenlijstje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 el whisky (slijter) 3 el mayonaise 1 el ketchup 1 tl tabasco (flesje 57 ml) 250 g cherrytomaten (bakje) 250 g rivierkreeftjes (bakje à [...]
Bron: ah.nlIk heb jullie eigenlijk nog niets verteld over oudejaarsavond (nu niet dat dat al zo lang geleden is maar toch ...). We brachten de avond met vrienden door,[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beZijn 't Mossels of Mosselen ? Er bestaat een Facebook-pagina die 'hetzijnMosselS' heet. Zij claimen het te weten; mosselen is een werkwoord. Ik mossel, jij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl4 casino boterhammen ontkorst en diagonaal door gesneden 200 gram krabvlees 1 el mayonaise 2 tl cognac 2 tl koffieroom 2 tl tomatenketchup Waterkers of frisee[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlEen paar maanden geleden heb ik voor het eerst eens wat mosselen in de rookoven gedaan. En vastgesteld dat gerookte mosselen een krachtige smaak hebben.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEen gerecht van Angélique Schmeinck, meesterkok en Lady-Chef of the Year 1998. In 24Kitchen, waar ik trouwens zelden naar kijk, had zij de serie ‘Impress[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlOnlangs weer eens in Ouddorp bij restaurant Twins gegeten. Voor de tweede keer heb ik daar hun heerlijke 'kruiden' boter gegeten, beurre Café de Paris. De[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlWanneer deze review online komt, zit ik nog onder de zuiderse zon te genieten van het beste wat Italië te bieden heeft. Daarom vond ik het wel toepasselijk om[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.bevoor 4 personen 1 liter Visbouillon. Verse Bladpeterselie. Witte Vis (bijv. koolvis, kabeljauw). Laurierblaadjes. Safraan. Cayennepeper. 1 Ui. 4 Teentjes[...]
Bron: smulweb.nl