Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten Porties : 8 1 eetlepel plantaardige olie 2 eetlepels geraspte verse gemberwortel 1 theelepel fijngehakte citroengras 2 theelepels rode curry[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 kipfilets (liefst biologisch) 2 stronken broccoli 1 bakje oesterzammen (shiitake of champignons kan ook prima als je van een stevigere zwam[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 hele Kipfilet 300 gram Pasta 500 gram Broccoli 250 gram Shiitakes of Oesterzwam 3 lente Uitjes 6 teentjes Knoflook 1 vers rood Pepertje 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr doorregen sukadelappen 150 gr gerookte spekblokjes 4 grote uien (halve ringen) 2 teentjes knoflook 2 winterwortels 1 bouillonblokje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 hele Kipfilet 300 gram Pasta 500 gram Broccoli 250 gram Shiitakes of Oesterzwam 3 lente Uitjes 6 teentjes Knoflook 1 vers rood Pepertje 1[...]
Bron: smulweb.nlVandaag mijn tweede aflevering over ontbijten met havermout. Eerder stelde ik al muesli voor. Nu gaan we de warme keuken in. Gekookte havermout kan wel wat[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlKnoflook heeft door de eeuwen heen een haat liefde verhouding opgebouwd wat betreft zijn reputatie. Het is bewezen dat knoflook het hart versterkt, maar[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlSoms mis ik ze. De noodle -tentjes in Japan. Voor een euro of 8 slurp je daar kom noodles naar binnen. Ja, echt slurpen(!), zodat je het zo heet mogelijk kunt[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlWie heeft hem niet gelezen? Sikyeong...... Chinese boek der Liederen :) Hierin wordt voor het eerst gesproken over ji, de term waarmee kimchi werd aangeduid[...]
Bron: ferrywijsman.blogspot.nlVoor het eerst orzo gegeten en het smaakte heerlijk. Orzo is een pasta gemaakt van harde tarwe in de vorm van een grote rijstkorrel. De smaakt lijkt een beetje[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlOmdat paddestoelen bij de herfst horen en het vandaag echt een herfstige dag is, heb ik in herfstsferen gekookt, wel met een vleugje zonnestralen, ik heb[...]
Bron: keukenprinsessen.blogspot.nlVroeger vond ik de pasta gekleurd met inktvisinkt zo leuk, maar dat kan niet meer, want niet plantaardig. Nu zag ik bij de natuurwinkel zwarte rijstnoodles[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlDoor te variëren met verschillende soorten paddenstoelen smaakt deze pastaschotel iedere keer weer anders. Ik heb er shiitakes en cantharellen in gebruikt.[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten Porties : 6 6 eetlepels olijfolie 2 fazantborst (koop filets, dus botten verwijderd, en snijd in dunne blokjes van 2,5 cm) 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlBuiten wordt het weer frisser, de avonden worden weer korter en de kaarsjes gaan weer aan. De gerechten veranderen met het seizoen mee, en wat past er nou[...]
Bron: food-love-happiness.blogspot.com