Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 92 recepten
Dit is een traditioneel recept uit Spaans Catalonië, om precies te zijn uit de plaats Olot in de streek Garrotxa. Dus als u op de kaart Patates d'Olot ziet[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 4 ribkarbonades, bij voorkeur met bot peper en zout, versgemalen optioneel: mosterd 4 plakken pittige kaas 4 plakken achterham boter 4x Smult[...]
Bron: smulweb.nlIneke maakt paashazen Twee weken geleden was ik bij Ineke Berentschot in Nijmegen en tijdens mijn bezoek werd duidelijk dat zij een veelzijdige vrouw is met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe smaak van Sicilië Na de blog van Jaap met de watertandende arancini uit Sicilië, deelt VacanceSelect in deze gastblog vandaag meer over het Siciliaanse[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlToen ik half augustus bij de slager een half varken kocht, zat er bij de enorme hoeveelheid vlees ook een portie krabbetjes. Krabbetjes lijken op spareribs,[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlNaar aanleiding van het televisieprogramma De Wereld Draait Door college, waarin topkok Robert Kranenborg een culinaire ode bracht aan de Koe, haal ik[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 6 personen 1,2 kilo (doorregen) varkensschouder peper en zout, versgemalen 1 e bloem 1 e boter (of reuzel) 4 kruidnagels 5 dl warme (kippen)bouillon 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De tomatensaus: 200 g gezouten spek (1 dikke snee) 3 uien 2 teentjes look 4 stengels selders 1 dikke wortel 800 g gepelde tomaten (in blik)[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten - 4 Kalf schnitzels Of - 2 Kipfilets (snij de kipfilets overdwars, met een scherp mes in 2 a 3 plakken) Of - 4 Varkensschnitzels TIP Haal[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 15 3 blikken bruine bonen 3-3,5 liter water 0,5 liter runderfond ca. 6 bouillonblokjes (rund) of naar smaak meer of minder ca. 750[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 800 gram platte fricandeau (kalf of varken of een varkensfiletrollade) 1 wortel 1 stengel bleekselderij 1 eetlepel witte wijnazijn 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlNet zoals bij muntdrop , zegt de naam van boerderijdrop eigenlijk al genoeg. Onomstotelijk gaat het hier om (harde zoute) dropjes uitgevoerd in treffende[...]
Bron: nederdropje.blogspot.comDe moderne mens kookt uit pakjes (en zakjes). En ik geef het grif toe; ik heb me er ook schuldig aan gemaakt, vroeger in veelvoud, en heel soms nu nog. En dat[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDruk, druk, druk, is een uitdrukking die wat mij betreft finaal geschrapt mag worden uit een ieders taalgebruik. Vroeger, ja toen, toen hadden de mensen het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comRuim zes jaar geleden liep ik met Cochon & fils onder mijn arm. Een prachtkookboek over varkensvlees. Was Nederland daar wel klaar voor? Want tja, de[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 8 personen 2 Kg. Ribs (rund of varken) Zout en gemalen peper naar smaak. 450 Ml. Ketchup 250 Ml. Chili Saus 125 Gr. Bruine basterd Suiker 4 El. Azijn 2[...]
Bron: smulweb.nlDe herfst en winter lenen zich uitstekend voor hartige taarten. Wij zijn er dol op, dus als ik een recept zie dat 'anders ' is dan de variaties die ik al ken,[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nl