Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 174 recepten
Ingrediënten Porties : 2 250 gr pasta (macaroni of fusilli werkt het best) 1 rijpe avocado 1 blikje (185 gr) tonijn in water een paar druppels citroensap[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 450 gr rundergehakt 1/2 ui, versnipperd 340 gr macaroni 225 gr geraspte jong belegen kaas 350 ml salsa 1 blik (van 400 gr)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 680 gr mager gehakt 1 stengel bleekselderij, in stukjes gesneden 1/2 rode paprika, fijngesneden 1 witte ui, fijngehakt 2 blikken[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Honingmosterddressing 3 eetlepels pesto rosso 2 pakjes bladerdeeg 1 zak botersla 200 g gegrilde kipfilet 150 g chevre blanc 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Voor dit recept heb ik gekozen voor een kant en klare broodmix van 500 gram. ik had nog een stukje oude kaas en een stukje jongbelegen kaas[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram kipfilet 2 eetlepels olijfolie of olie van de gedroogde tomaten (nog lekkerder!) Plm. 75 gram Parmaham in reepjes gesneden 3 blaadjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 500 gr.rundergehakt,1 ei,100 gr.seranoham,1 zakje Knorr mix voor macaroni,1 bol mozzarella,1 bosje bosuitjes,3 pomodori-tomaten,3 stengels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram macaroni of rigatoni 350 gram kipfilet in blokjes 250 gram champignons 1 kleine ui (gepeld en gesnipperd) 2 eetlepels olie zout,[...]
Bron: smulweb.nlZo net wou ik toch maar even mijn eten voor vanavond klaarmaken en ja na alle feesten is er te over aan ingrediënten en eten in de koelkast. Tja, wat had[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - ½ el olijfolie - 85 g macaroni of fusilli - 1 klein bosje lente ui, in ringetjes - 85 g mais uit blik - 85 g doperwten, uit de diepvries[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comPostelein. Ik zal een jaar of zes geweest zijn, toen ik voor de eerste keer kennismaakte met deze groente. Ik schrijf anno 1962. Locatie: Wilhelmina[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com