Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 46 recepten
Ingrediënten Porties : 14 275 gr zandkoekjes (of spritzen), gekruimeld 50 gr poedersuiker 5 el cacaopoeder 75 gr zachte boter 350 gr chocolade, in kleine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 36 100 gr chocola om mee te koken, in stukjes gehakt 2 porties van elk 170 gr chocolate chips (of een chocoladereep die je zelf in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 40 250 g roomboter 250 ml slagroom 250g fijngemalen kristalsuiker ca. 400 g chocolade 1 bakje met cacao poeder Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - 400 g gekookte kastanjes - 100 g poedersuiker - 110 g roomboter, in stukjes - 100 g donkere chocolade (minstens 70% cacao), in stukjes[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comgemaakt op 21 oktober leuk om te doen, lekker om te eten. voor 12-15 stuks: 50 ml slagroom, 100 gram pure chocolade, 1 theelepel Earl Grey thee, 1,5 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com200 gr pure chocolade met 70% cacao 280 gr slagroom 20 gr zachte boter cacaopoeder voor het omhulsel Hulpmiddelen Mes , pan , spatel en zeef Voorbereiding Hak[...]
Bron: smulweb.nlGezonde chocolade truffels en een chocolade reep. Gezonde chocoladetruffels??? Ja echt waar! Deze chocola gaat niet rechtstreeks naar je heupen... van deze[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlVerleden week heb ik weer truffels mogen maken; 80 stuks op bestelling. Daarvoor smelt je toch al gauw een kilo chocolade. Natuurlijk blijft er ook chocolade[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlIk weet dat Sinterklaas nog lang niet in het land is, en dat er mensen zijn die het belachelijk vinden dat alle soorten en maten Sinterklaas-lekkers al volop[...]
Bron: perfecthousewife2b.blogspot.nlVoor deze chocolade truffels heb ik rauwe cacao poeder gebruikt. Rauwe cacao is een superfood, wat betekent dat het een bron is van enorme concentraties[...]
Bron: sufoodnotes.blogspot.nlIk heb iets met chocolade. Het heeft iets sensueels hoe chocolade in de mond smelt. Ook houd ik erg van mezelf vies maken. Je moet mij eens zien als ik in de[...]
Bron: glutenvrijenblij.blogspot.com.esAls eerste wil ik zeggen Jippie! Weer twee volgers erbij Welkom! Deze week heel wat bonbon bestellingen gehad. En deze gingen voor het eerst in de nieuwe[...]
Bron: denisetaartenzo.blogspot.nlBij de Marokkaanse winkel vond ik vandaag dadelpasta voor een mooie prijs (niet biologisch, dat wel). Volgens de verkoper zit er geen suiker in, enkel dadels.[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beNa een dikke week niets geschreven te hebben vanwege ziekte, schrijf ik vandaag gelukkig weer mijn eerste foodposting, weliswaar vanuit bed maar gelukkig geen[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlIngrediënten 2 rode pepers (in de lengte gehalveerd) 250 g chocolade extra puur 72% (AH puur&eerlijk biologisch) (grof gehakt) 1 bekertje slagroom (125[...]
Bron: ah.nl