Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ingrediënten: - 3 dikke aubergines - 1 granaatappel - 1 teentje knoflook, uitgeperst - 1 tl kurkuma - 1 tl gemalen komijn - ½ tl milde paprikapoeder -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 2 uien, gesnipperd - 2 el boter - 2 el olie - 5 el granaatappel melasse (Turkse winkel) - 250 g walnoten - 750 g kippendijen (zonder vel en[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIk mopper wel eens dat er hier, in deze regio, zo weinig bijzondere producten te krijgen zijn. Het voordeel daarvan is wel dat iedere keer als ik in een[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nl'Fesenjan' is een Perzische kippenstoofschotel met walnoten en granaatappel. Ik had er nog nooit van gehoord, maar per toeval kwam ik het recept tegen op de[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlMet behulp van Chili ben ik een groot deel van mijn tweede jaar in Amsterdam doorgekomen. Het is voor mij een zomers-winter gerecht. Ik woonde toen in een[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDe Iraanse buurvrouw had haar bedenkingen toen ik op de eerste tropische zomerdag van het jaar een winterse fesenjan ging maken en bij haar nog even de laatste[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNa een eerste turbulent jaar in Amsterdam te hebben overleefd moest ik om diverse redenen verhuizen. Op wonderbaarlijke wijze werd mijn nieuwe huis de kelder[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlUit mijn Marokko-kookboekje maakte ik deze tagine. Ik vond hem bijzonder vanwege de granaatappelpitjes. Die zijn heerlijk fris, sappig en knapperig! Of dit een[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlVoor ons (arme) studenten is het helaas niet altijd haalbaar om de duurste (lees: biologisch & zonder e-nummers) ingrediënten te kopen zodat een gerecht zo[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlFusion, ik heb het altijd een nogal "veel blablaba-woord" gevonden maar het is toch echt wat dit gerecht is: Turkse gevulde aubergine (imam bayildi), Indiase[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beOp het moment dat je begint met het roosteren van bloemkool wil je echt niks meer anders. Bloemkool vind ik an sich al erg lekker maar wanneer je ze roostert[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlvoor 4 personen 125gr rijst. 50gr noten. 3 jonge uien. 1/2 komkommer. 10 blauwe druiven. 2 granaatappels. 1 mandarijntje. 150gr erwten. sap van 2[...]
Bron: smulweb.nl