Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Ingrediënten Porties : 4 Voor de boemboe 3 sjalotten, zonder schil, grof gehakt 2 rode pepertjes, zaadlijsten verwijderd, in stukjes 3 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 5 personen 1 kg Runderriblappen 250gr spekjes 4 grote uien 500 gr verse champignons blikje blokjes tomaat in tomatensaus 1 EL bruine basterdsuiker 1 rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rode peper 2 uien, in kwarten 4 tenen knoflook 5 cm verse gember (zakje 150 g), geschild 1 el gemalen koriander 1 el gemalen laos 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rode peper 2 uien, in kwarten 4 tenen knoflook 5 cm verse gember (zakje 150 g), geschild 1 el gemalen koriander 1 el gemalen laos 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 gr doorregen runderriblappen 4 grote uien 2 teentjes knoflook 1 liter runderbouillon (warm!) Zeezout Vers gemalen zwarte peper 1 ½[...]
Bron: smulweb.nlMet het stoofvlees in de bonus was vandaag de verleiding gewoon te groot om het niet mee te nemen. Maar ik wilde echter wel eens wat anders dan de Franse of[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlEindelijk hebben we een toko gevonden waar ze heel veel ingrediënten voor de Aziatische keuken verkopen. We moeten er wel een uur voor rijden, maar dat hoort[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frHet is best wel wat werk , er gaan heel wat ingrediënten in en het moet best lang stoven, maar het is zó lekker . Wij maken het altijd voor 2 dagen, de ene dag[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frMeestal heten Indische runderstoofpotjes daging 'smoor' of 'rendang' of 'roedjak'. Deze keer niet. Ik ken niet alle Indische recepten uit mijn hoofd en had[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIngrediënten 600 g runderriblappen 7 uien 3 tenen knoflook 4 tomaten 2 rode paprika's 50 g boter 1 el sambal oelek 1 el paprikapoeder 140 g tomatenpuree[...]
Bron: ah.nlDit stoofpotje maakten we eerder met kip ( ajam bali) , maar deze versie met rundvlees is ook favoriet. De combinatie santen en zoete ketjap geeft een[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frWat een weer, het lijkt wel herfst, als je niet beter weet dan denk je dat we de zomer al gehad hebben. Het is dat je het aan de tuin kunt zien maar dat is ook[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlHet is tijd voor een stoofschotel. De herfstbuien trekken voorbij en een stormachtige wind zwelt langzaam aan. De boodschappen voor dit gerecht van Hongaarse[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 4 personen 1 kilo runderriblappen (goulashvlees is vaak te grof gesneden, soepvlees kan ook),2 tenen knoflook, 2 grote uien, 1 grote rode paprika, 1 blik[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen (500gr )runderriblappen, 1 eetlepelsambal oelek, 3 eetlepels kokosschilfers,250ml ketjap manis, sate stokjes olie om te grillen Hulpmiddelen[...]
Bron: smulweb.nl