Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
voor 4 personen 400 g roomkwark, 5 el. fijngehakte kruiden zoals peterselie,basilicum,bieslook,dille. 1 teen knoflook, geperst 1 dl slagroom 2 el olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen * 1 Kaiserbroodje, Pistoletje, Italiaanse bol * 75gr gebakken kipfilet in stukjes of plakjes * 45gr courgette * 3 Cherrytomaatjes * klontje[...]
Bron: smulweb.nlZelfgemaakte kruidenkaas met een vleugje van jezelf.... Elke week gaan er hier wel 1 of 2 pakjes boursin of andere kruidenkaas door heen. Ik gebruik het door[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlKefir (afkomstig van het Turkse woord köpürmek = schuimen) is een dik vloeibare, koolzuurhoudende en licht alcoholische melkdrank, die oorspronkelijk afkomstig[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlVandaag de officiële start van het voorjaar! Een lekkere temperatuur met een beetje veel wind, maar toch nog lekker weer een hoop gedaan in de tuin. Heel leuk[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlof zoals de buren zeggen: Dinkel-Bratlinge. In Duitsland is dit recept erg populair, in de winkel kan je zelfs een compleet pakket Dinkel-Bratlinge kopen. Bij[...]
Bron: jolly-johanna.blogspot.nlEen van mijn favoriete groentesoorten! De maiskolf. Heerlijk, 20 minuten koken nadat je de draden verwijderd hebt. Mooie gele korrels, lekker knapperig. Lekker[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlVanavond weer een heerlijke pasta gegeten, dit keer met gerookte zalmhaas. De pasta die ik gebruikt heb is een Scialatielli al Limone, oftewel een pasta met de[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlVoldoening. Dat is het woord dat bij me opkomt bij dit recept. OK. Het vergt wel wat werk. En tijd. Maar wat een voldoening krijg je wanneer je deze artisanale[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEindelijk dan een keer blogje met foto's over de tuin, eerst druk geweest met alles onkruid vrij maken. De week erop kun je zo weer opnieuw beginnen ;-). Maar[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlIk ben dol op barbecue. Alleen... het komt er bijna nooit van bij ons. Ten eerste, is het voor mij zelden warm genoeg om te barbecuën. Ik ben zo'n kouwelijk[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beKruidenboter, heerlijk voor op een stukje vers stokbrood, voor bij een lekker stuk vlees... Nog lekkerder als je het zelf maakt... ik maak geregeld[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlDit voorjaar heeft mijn neef Wim Born voor mij een paar grote bloembakken gevuld met kruiden en een aantal groenten. Van de groenten verwachtte ik niet heel[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlKebab: Spiesen met (voornamelijk) vlees boven vuur. En met zo'n spies bedoelen we zowel kleine als grotere mee. Er zijn echt ontzettend veel kebab varianten[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlIk sprak er al vaker over: de gemiddelde Nederlander eet eigenlijk te weinig groenten. Een goede manier om extra groenten te eten, is het maken van een salade[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIk sprak er al vaker over: de gemiddelde Nederlander eet eigenlijk te weinig groenten. Een goede manier om extra groenten te eten, is het maken van een salade[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl