Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 51 recepten
. Wildsoep met bospaddestoelen Ingredienten: 300 gram bospaddestoelen 200 gram gaar wildvlees (fazant of wilde eend) 200 gram aardappelen 2 knoflookteentjes 1[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 30 g gedroogd eekhoorntjesbrood 150 ml kokend water 125 g kleine pastavormpjes, zoals ditali (buisjes) of conchiglie (schelpjes)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 750 ml groentebouillon 170 g instantpolenta 85 g gruyère, geraspt 15 g gedroogd eekhoorntjesbrood 3 el extra vergine olijfolie[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 25 g gedroogd eekhoorntjesbrood 400 ml halfvolle melk 1½ el extra vergine olijfolie 15 g boter 2 stengels bleekselderij, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 400 gr vers geel eekhoorntjesbrood 4 hardgekookte eierdooiers zout sap van 2 citroenen 2 tenen knoflook, fijngehakt 200 ml[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 winterpeen 100 ml runderbouillon 30 g boter 10 ml room 50 g versgeraspte Grana Padano (Parmezaanse kaas kan ook) 5 gr gedroogde funghi[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 25 gram gedroogde porcini (eekhoorntjesbrood) 30 gram roomboter 1 fijn gesneden ui 2 fijngesneden knoflookteentjes 225 gram kalfs- of[...]
Bron: smulweb.nlDonderdag 18 oktober jl. bezocht ik de CuliMarkt te Dordrecht. Dit foodiefestijn zetelt op een unieke locatie, nl. in de “tuin” van de Nieuwkerk.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 1 winterpeen 100 ml runderbouillon 30 g boter 10 ml room 50 g versgeraspte Grana Padano (Parmezaanse kaas kan ook) 5 gr gedroogde funghi[...]
Bron: smulweb.nl"Het spijt me verschrikkelijk." "Jammer!" "Business before pleasure..." Ik ben heel goed geworden in het mij verontschuldigen. Sinds ik een nieuwe job heb (en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe herfst is NIET mijn favoriete seizoen. Geef mij maar de zomer! Maar anderzijds heeft de herfst ook wel mooie kanten: noten rapen tijdens een lange[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMijn kookexperimenten slagen lang niet altijd. Pas maakte ik een spinazietaart à la de Griekse spanakopita . Het resultaat was om te huilen: een grote natte[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlVoor mijn verjaardag heb ik een prachtig kookboek gekregen van Jean-Marie Dumaine, een van oorsprong Franse kook die in Duitsland bekend is geworden door het[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlVroeger was het een lekkernij, gebakken forel! Tegenwoordig wordt er een beetje op neer gekeken. Toegegeven, de meeste forellen die op ons bord komen behoren[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlGisteravond een makkelijke avond qua eten bereiden! We hebben samen de tv-serie Borgen gekeken, de dvd-reeks. Wat een acteertalent, opgebouwde spanning en[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlEen 'dure' naam voor een simpel gerecht. Een gratin is een mooi korstje dat in de oven op een gerecht is gekomen - in dit geval een gerecht van aardappelen,[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nl