Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
voor 4 personen 5 gr (1/4 pak) eekhoorntjesbrood (Oil & Vinegar) 1 pompoen van ongeveer 1kg 250 g kastanje champignons 2 rode uien 3 tenen knoflook 200 g[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 450 g everzwijnvlees om te stoven, zonder vet en in stukken gesneden 2 uien 1 kaneelstokje 250 ml rode wijn 15 jeneverbessen,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen 1 (biologische) kalkoen (+/- 5 kg), 1 bosje tijm, 1 bosje salie, 2 rode uien in vieren, olijfolie, zout en peper, 6 preien, 2 el gedroogd[...]
Bron: smulweb.nlVind je ze niet mooi? Geweldig wat een variatie aan kleuren en vorm en dan zijn het 'maar' gewoon peulvruchten. Deze komen uit een zakje met peulvruchtenmix[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comvoor 4 personen 5 gr (1/4 pak) eekhoorntjesbrood (Oil & Vinegar) 1 pompoen van ongeveer 1kg 250 g kastanje champignons 2 rode uien 3 tenen knoflook 200 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - handjevol eekhoorntjesbrood of wilde paddestoel - 2 el olijfolie - 2 stengels bleekselderij, stukjes - een rode ui - 2 teentjes knoflook -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - handjevol eekhoorntjesbrood of wilde paddestoel - 2 el olijfolie - 2 stengels bleekselderij, stukjes - een rode ui - 2 teentjes knoflook -[...]
Bron: smulweb.nl1 dik stuk runderlende van 1 kg 15 g gedroogd eekhoorntjesbrood 50 g zachte boter 250 g gemengde paddenstoelen, fijngehakt ½ eetlepel verse[...]
Bron: smulweb.nlLekker. Erg lekker. Alles. De kwarteltjes mals en smaakvol. De kroketjes crispy en verrassend met het amandeljasje. De saus eenvoudig èn verrukkelijk. Een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk ben geen fan van kwartel. Ik "peuzel" immers niet graag. Allez, da's eigenlijk ook niet waar, want kreeft vind ik wel de max en da's ook een geprul. Ik zal[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beBiologische riblappen In de herfst en winter maak ik regelmatig een stoofpot met vlees of groenten. Als stoofvlees koop ik biologische riblappen van de Jumbo.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlReprise van heerlijk stoofvlees! Sommige recepten die Irene kookt plaatst, zijn heel succesvol en worden duizenden keren bekeken (zoals kipragout ruim 8.000[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVroeger was het een lekkernij, gebakken forel! Tegenwoordig wordt er een beetje op neer gekeken. Toegegeven, de meeste forellen die op ons bord komen behoren[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIk ben dol op risotto's en deze hoort daar zeker bij. Wij aten het met rode mul, maar die viel weg tegen de sterke smaken in de risotto. Paddenstoelenrisotto[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl